Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Από το «Dancing» έφυγε ο Τριαντάφυλλος, αλλά και οι τηλεθεατές!

Από το «Dancing» έφυγε ο Τριαντάφυλλος, αλλά και οι τηλεθεατές!

Φόρεσαν τα παπούτσια του χορού κι ανέβηκαν για δεύτερη φορά στην πίστα του talent show θέλοντας να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο χορό, αλλά και να βοηθήσουν στο να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Make A Wish». Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι τηλεθεατές… δεν συγκινήθηκαν από την προσπάθειά τους και έκαναν… ζάπινγκ!

Η αλήθεια είναι ότι ο 5ος κύκλος του «Dancing with the stars» δεν ξεκίνησε με τις τηλεθεάσεις… στο κόκκινο! Θέλετε επειδή η επιλογή ορισμένων από τους διαγωνιζομένους δεν είναι και πολύ… αντίστοιχη με τον τίτλο του talent show; Ή και επειδή μετά από τόσες φορές οι τηλεθεατές… βαριούνται να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μετά τη… χλιαρή πρεμιέρα της προηγούμενης βδομάδας στους πίνακες τηλεθέασης που το DWTS σημείωσε 26,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,3% στο δυναμικό κοινό, χθες, στο δεύτερο live, τα ποσοστά τηλεθέασης κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα.

Έτσι, σημείωσε 26,3% περίπου στο γενικό σύνολο και 21,4 στο δυναμικό κοινό. Και λέω «περίπου», καθώς δεν έχουν βγει ακόμα οι καθαροί μέσοι όροι του προγράμματος, χωρίς τα διαφημιστικά διαλείμματα. Ωστόσο είναι εμφανές ότι και το δεύτερο live δεν κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που έφυγαν… προς τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, για να περάσουν το κυριακάτικο βράδυ.

Στο DWTS πάντως, εκτός από την απώλεια των τηλεθεατών έχουν και αυτή του Τριαντάφυλλου που συγκέντρωσε το χαμηλότερο μέσο όρο από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους μεν, ούτε τους δε για τις χορευτικές του ικανότητες και έτσι ήταν το πρώτο «θύμα» του talent show. Ενός show που όπως φαίνεται έχει χάσει εντελώς τους τηλεθεατές, αφού οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 το έβαλαν στον «αυτόματο πιλότο».

Βέβαια, για να καταγράφουμε και την πλήρη εικόνα, αξίζει να αναφέρω ότι στη μάχη με το «Music School» του MEGA, το «Dancing with the stars» αναδείχτηκε νικητής, συγκεντρώνοντας περισσότερους τηλεθεατές κι αποδεικνύοντας ότι «μετά το κακό, υπάρχει και το… χειρότερο»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε