Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απογευματινή εκπομπή από το MEGA

Απογευματινή εκπομπή από το MEGA

Πυρετός προετοιμασίας στα τηλεοπτικά κανάλια για την επόμενη σεζόν με τα στελέχη να προσπαθούν να δουν τι προγράμματα θα βγάλουν στον αέρα.

Χθες, σε κείμενο μέσα από το Newsit, αναφέρθηκα στις φήμες που θέλουν την επόμενη σεζόν το MEGA να «παγώνει» την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και να μην βγάζει στον αέρα το «Πρωινό Mou».
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η αλήθεια όπως ανέφερα, είναι εντελώς διαφορετική, αφού στο κανάλι της Μεσογείων όχι μόνο σκοπεύουν να συνεχίσουν το «Πρωινό Mou», αλλά να βγάλουν και μία ακόμα καθημερινή live εκπομπή τα απογεύματα. 

Η εκπομπή αυτή λοιπόν θα μεταδίδεται κάθε μέρα και για δύο ώρες θα προσπαθεί να κάνει τους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του MEGA με θέματα χρηστικά, ψυχαγωγίας, αλλά και ενημέρωσης. Αυτή την περίοδο μάλιστα τα στελέχη του MEGA σχεδιάζουν τη δομή και τη θεματολογία της εκπομπής, με σκοπό να την βγάλουν στον αέρα τον Ιανουάριο του 2015 και να μεταδίδεται, κατά πάσα πιθανότητα, από τις 16:00 έως τις 18:00. Και λέω «κατά πάσα πιθανότητα», γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσής της, που θα εξαρτηθεί και από το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού που θα έχει άλλωστε «τρέξει» τους προηγούμενους μήνες και θα μπορέσουν να κάνουν και τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Όσον αφορά το ποιος θα την παρουσιάζει, είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά σίγουρα ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, έως τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και ούτε καν έχει προταθεί στην παρουσιάστρια και ηθοποιό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, τόσο εντός του MEGA, που σίγουρα θα παρουσιάσει το «Rising Star», όσο και εκτός αυτού. Αν συζητήσει με τα στελέχη του σταθμού για να παρουσιάσει την απογευματινή εκπομπή, τότε δεν αποκλείεται να… πασάρει για να έχει δίπλα της και τον Νίκο Μουτσινά.

Αλλά αυτό είναι ένα πολύ… μακρινό σχέδιο, αφού όπως ανέφερα, αυτή την περίοδο στο MEGA ασχολούνται κυρίως με τη δομή και τη θεματολογία της καινούργιας απογευματινής εκπομπής τους, καθώς σκοπεύουν να μπουν με live πρόγραμμα απέναντι στον ALPHA και το STAR. Κι όπως φαίνεται δεν είναι το μοναδικό καινούργιο πρόγραμμα που στήνουν στο σταθμό της Μεσογείων για την επόμενη σεζόν και θα αλλάξει τα δεδομένα στον τηλεοπτικό χάρτη. Αλλά, προς το παρόν, δεν θα πω περισσότερα, πριν οριστικοποιηθούν κάποιες αποφάσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε