Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκαλύψεις για τη δοκιμασία των 25 Masterchef – Τι λένε Κοντιζάς, Πέσκιας και Ιωαννίδης

Αποκαλύψεις για τη δοκιμασία των 25 Masterchef – Τι λένε Κοντιζάς, Πέσκιας και Ιωαννίδης

Η δοκιμασία με τους 25 Masterchef ήταν σίγουρα μία από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες, αν όχι η πιο απαιτητική, μέχρι στιγμής. Τι είπαν Χριστόφορος Πέσκιας και Σωτήρης Κοντιζάς για τη δοκιμασία αυτή; Τι εξομολογήθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης;

Η δοκιμασία με τους 25 Masterchef σίγουρα ήταν από τις πιο δύσκολες μαγειρικές αναμετρήσεις μέχρι στιγμής. Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας σε συνέντευξή του μίλησε για την δοκιμασία αυτή των 25 του Masterchef στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος, κάνοντας μάλιστα κακή κριτική. Ο διάσημος σεφ σχολιάζει επίσης το φετινό Masterchef και απαντά στην ερώτηση αν θα ήθελε να βρίσκεται και εκείνος στην κριτική επιτροπή.

Σωτήρης Κοντιζάς: Προσπαθήσαμε να φέρουμε και γυναίκες αλλά δεν τα καταφέραμε

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει για τα γέλια που έβαλε ο ίδιος και ο Κουτσόπουλος όταν έγινε η δοκιμή των γλυκών ενώ σχολιάζει την δήλωση του Πάνου Ιωαννίδη ότι στο Masterchef υπάρχουν ζευγάρια και αποκαλύπτει ότι είχε γίνει προσπάθεια να έρθουν στο reality γυναίκες κάτι που δεν επετεύχθη.

Ιωαννίδης: «Δεν έχω απωθημένα, είμαστε μάγειρες»

Για την έως τώρα καριέρα του μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης και παραδέχθηκε ότι δεν έχει αφήσει κάτι που να ήθελε να κάνει και να μην το έχει πραγματοποιήσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία του με το Masterchef και την αναγνωρισιμότητα που έχει, όσο και στο πέρασμά του από παιχνίδι μαγειρικής ως παίκτης!

Media Τελευταίες ειδήσεις