Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποκάλυψη για το GNTM και τα χρήματα που παίρνουν οι διαγωνιζόμενες

Αποκάλυψη για το GNTM και τα χρήματα που παίρνουν οι διαγωνιζόμενες

Οι παίκτριες του GNTM παίρνουν ένα ποσό για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Ποιο είναι αυτό το ποσό; Δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το GNTM έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, και καταγράφει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πρόκειται για μοντέλα που έχουν γίνει πλέον γνωστά στο ευρύ κοινό ακόμη και με τα μικρά τους ονόματα… Η συμμετοχή τους όμως στο παιχνίδι, εκτός από την προβολή, τους αποφέρει και ένα ποσό ως αμοιβή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κάθε εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι αμείβεται με 200 ευρώ. Με δεδομένο το ποσό αυτό, η κοπέλα που συγκέντρωσε τα λιγότερα χρήματα είναι η Πόπη Γαλέτσα, αφού παρέμεινε συνολικά τρεις εβδομάδες στο σπίτι και συγκέντρωσε 600 ευρώ. Την ίδια στιγμή, το ποσό των 2200 ευρώ έχει συγκεντρώσει η κάθε μια από την τριάδα του φετινού τελικού Άννα-Μαρία, Κάτια και Κέισι, μετά από συνολικά 11 εβδομάδες παραμονής.

Πριν λίγες μόλις μέρες, η Μαρίνα Γρηγορίου είχε αποκαλύψει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Στο GNTM πληρωνόμασταν κάθε μήνα. Το ποσό μη φανταστείς… ούτε ο βασικός μισθός δεν ήταν».

Η μάχη της μπουλντόζας, το ρούχο κουρτίνα, το καν καν της Άννας και η Ίλντα που αποχώρησε! Αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο της Τρίτης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης; Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό τα έξι κορίτσια που έχουν παραμείνει στο GNTM μεταμορφώνονται για τις ανάγκες μία ακόμα φωτογραφικής δοκιμασία σε… Κοκκινοσκουφίτσες!

Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Media Τελευταίες ειδήσεις