Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι «Τρίχες» θα… πέσουν πριν την ώρα τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η σειρά βγαίνει στον αέρα, αλλά τις τελευταίες μέρες είναι όλα στον αέρα, κινδυνεύοντας να σταματήσει η προβολή της. Ο λόγος για τις «Τρίχες» τη σειρά που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου για τον ΑΝΤ1 και που έχει «παγώσει» λόγω αρκετών διαφωνιών, ενώ μάλιστα αρκετοί από τους συντελεστές αρνούνται να κάνουν γύρισμα, αν δεν πληρωθούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όλα ξεκίνησαν πριν από καιρό, όταν η εταιρεία παραγωγής και ενώ τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει, ζήτησε από τους σεναριογράφους να υπογράψουν το συμβόλαιο, στο οποίο αναγραφόταν μεταξύ άλλων πως αυτοί είχαν τη νομική ευθύνη για ό, τι έβγαινε στον αέρα.

Ένας όρος που δεν συνηθίζεται να υπάρχει όταν το προϊόν, η εκάστοτε σειρά ή εκπομπή, περνά από το νομικό τμήμα το οποίο κρίνει την καταλληλότητά του για να προχωρήσει η παραγωγή.

Μετά λοιπόν από συνεχείς συναντήσεις και με τις δύο πλευρές να μην κάνουν πίσω, το ρόλο του «διαιτητή» ανέλαβε ο ΑΝΤ1, καθώς η σειρά είχε ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, σε σύσκεψη στο κανάλι του Αμαρουσίου στην οποία συζητήθηκε μεταξύ άλλων και ότι η πορεία της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν η αναμενόμενη, αποφασίστηκαν να γίνουν διάφορες αλλαγές, κυρίως στη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Οι αλλαγές αυτές βέβαια δεν έχουν καταφέρει να φέρουν πίσω τους τηλεθεατές που φαίνεται πως έχουν χάσει την εμπιστοσύνη της τους στη σειρά και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας ο Αλέξανδρος Ρήγας παραιτήθηκε από τη θέση του σκηνοθέτη, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει δεκτό.

Σαν να μην έφτανε όμως, αυτή η εξέλιξη, αρκετοί από τους συντελεστές, μπρος και πίσω από τις κάμερες, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τα γυρίσματα εφόσον δεν πληρωθούν. Όλα αυτά δε, συμβαίνουν ενώ υπάρχουν μόνο δύο έτοιμα καινούργια επεισόδια που έχουν παραδοθεί στον ΑΝΤ1 για προβολή και απομένουν δέκα ακόμα για να ολοκληρωθεί η σειρά, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο χρόνος όμως, πιέζει ακόμα περισσότερο, αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν προγραμματίσει πως τα υπόλοιπα επεισόδια πρέπει να τους παραδοθούν μέχρι το τέλος της χρονιάς και από τον Ιανουάριο, στο σκηνικό που υπάρχουν οι «Τρίχες» να μπει άλλο σκηνικό.

Με όλα αυτά που γίνονται πάντως, η σειρά κινδυνεύει να ρίξει ξαφνικά τίτλους τέλους χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, ακολουθώντας δηλαδή το τέλος της προηγούμενης σειράς που υπέγραφαν οι Ρήγας – Αποστόλου, «Το αμάρτημα της μητρός μου», που σταμάτησε η παραγωγή λόγω της μη καταβολής των αμοιβών στους εργαζομένους.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα αποφασιστεί τι πρόκειται να γίνει, αν θα καταφέρουν στον ΑΝΤ1 να ξεπεράσουν τα αρκετά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ή οι «Τρίχες» θα… πέσουν πριν ολοκληρωθούν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε