Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πάγωσε ή… κόπηκε ο Λαζόπουλος;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πάγωσε ή… κόπηκε ο Λαζόπουλος;

Κλειστό παραμένει αυτή την περίοδο το «Αλ τσαντίρι νιουζ», με σκοπό ο Λάκης Λαζόπουλος να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά την εορταστική περίοδο.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες, ο Λάκης με τα στελέχη του ALPHA προσπαθούν να βρουν γιατί το «πείραμα» που έκαναν στο διαδίκτυο δεν πέτυχε. Όπως θυμάστε, πριν από καιρό ο Λάκης αποφάσισε μετά το τέλος της εκπομπής του στον τηλεοπτικό αέρα, να συνεχίζει στο διαδίκτυο.

Έτσι, αν και το «Τσαντίρι» κατέβαζε την κουρελού για τους τηλεθεατές, ο Λάκης συνέχιζε μετά τις 11 το βράδυ την εκπομπή του, η οποία έβγαινε στους υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets αποκλειστικά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ALPHA. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter», όπως ανέφεραν, είχε «στόχο να ενισχύσει τον διάλογο με την κοινωνία και ιδιαίτερα με τους νέους».

Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το πείραμα αυτό δεν πέτυχε, καθώς δεν έφερε τα αναμενόμενα «κλικαρίσματα», δεν σημείωσε δηλαδή υψηλή τηλεθέαση στο διαδίκτυο. Έτσι, επειδή το κόστος όλης αυτής της παραγωγής είναι υψηλό, τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν προς το παρόν να μην βγάλουν την εκπομπή ξανά και την «πάγωσαν», ενώ κανείς δεν ξέρει αν το «πάγωμα» αυτό θα είναι προσωρινό ή οριστικό, οπότε μιλάμε για κόψιμο του «Τσαντιριού After».

Ο λόγος είναι πως, όπως αναφέρουν στο δελτίο Τύπου, ο σκοπός τους ήταν «να ενισχύσουν το διάλογο με τους νέους», αλλά όπως φαίνεται στο «διάλογο» αυτό… δεν προσήλθαν πολλοί νέοι. Αξίζει δε να αναφέρω ότι προβληματισμένοι στο κανάλι της Κάντζας είναι και με την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης σε ό,τι έχει να κάνει με το δυναμικό και νεανικό κοινό. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που μεταδόθηκε την προηγούμενη Τρίτη, η σατιρική εκπομπή έκανε 27,4 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 26,8 στο δυναμικό κοινό, δηλαδή στους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Πιο συγκεκριμένα όμως, στους άνδρες ηλικίας 15 έως 24 ετών, η εκπομπή σημείωσε 12,5 μέσο όρο, ενώ στο γυναικείο κοινό της ίδιας ηλικίας έκανε 15,1. Και μπορεί τα νούμερα αυτά της τηλεθέασης να είναι υψηλά για κάποιες άλλες εκπομπές, αλλά για το Λάκη Λαζόπουλο είναι ιδιαίτερα χαμηλά, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τόσο αυτός, όσο και τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας. Αξίζει να δούμε λοιπόν αν και τι θα κάνει ο Λαζόπουλος για να προσελκύσει τους νέους στο «Τσαντίρι» του, ή θα… παραιτηθεί από το «διάλογο» μαζί τους. Οι καλά γνωρίζοντες το Λάκη πάντως, λένε πως όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, το παλεύει και δεν αφήνει τη μάχη εύκολα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε