Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να καθίσει στο «Voice»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να καθίσει στο «Voice»

Να…! Πριν από λίγο έγραψα ότι κλείνουν μία μία οι καρέκλες της επιτροπής για το «Voice». Μετά τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν όπως ανέφερα τα χέρια και με τον Μιχάλη Κουινέλη, τον «Μέθυσο» από τους Stanento για να είναι κι αυτός στην επιτροπή του talent show.

Σήμερα όμως, αναμένεται να κλείσει και το ποιος θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του «Voice», καθώς είναι προγραμματισμένο σε λίγη ώρα να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, μέσα στη μέρα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου με μία σημαντική τραγουδίστρια, που έχει βάλει το δικό της «λιθαράκι» στην –όπως τη λέμε- «σύγχρονη μουσική σκηνή», τη Μελίνα Ασλανίδου.

Το ραντεβού έχει οριστεί από την προηγούμενη βδομάδα και όπως πληροφορήθηκα η σπουδαία ερμηνεύτρια είναι πολύ θετική στο να αναλάβει ρόλο στην κριτική επιτροπή. Και γιατί να μην είναι θετική, εδώ που τα λέμε…; Το «Voice» είναι το πιο πετυχημένο talent show των τελευταίων ετών και προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες. Οι κριτές αναζητούν την καλύτερη φωνή, αγνοώντας κατά πολύ τη σκηνική παρουσία και αυτό είναι κάτι που έχει πετύχει σε πολλές χώρες.
Έτσι λοιπόν, αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση τότε ο Γιάννης Λάτσιος θα δώσει τα χέρια με τη Μελίνα Ασλανίδου για να καθίσει κι αυτή στην κριτική επιτροπή μαζί με τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Μιχάλη Κουινέλη, τον «Μέθυσο» των Stavento. Πάντως, οφείλω να σημειώσω ότι με την επιλογή των τεσσάρων συγκεκριμένων τραγουδιστών υπάρχει… πλουραλισμός στην κριτική επιτροπή.
Τέλος να αναφέρω ότι με την τετραμελή επιτροπή στις θέσεις τους, πλέον στον ΑΝΤ1 βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, γιατί σκοπός τους είναι το «Voice» να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε