Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πώς το MEGA σκοπεύει να «κόψει» τους «Βασιλιάδες»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πώς το MEGA σκοπεύει να «κόψει» τους «Βασιλιάδες»

Φυσικά θυμάστε τους «Βασιλιάδες», τη σειρά που παρά το ότι σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις οι συντελεστές του έμεναν απλήρωτοι με αποτέλεσμα να σταματήσει ξαφνικά η προβολή της.

Η σειρά λοιπόν, ή, πιο συγκεκριμένα, τα δικαιώματα του δεύτερου κύκλου της σειράς, τα απέκτησε ο ΑΝΤ1. Βέβαια στο κανάλι του Αμαρουσίου μιλούν πολύ… γενικά όταν αναφέρονται στη σειρά, χωρίς να λένε ότι «ναι, σίγουρα θα την βγάλουμε στον αέρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη κάνει επαφές με αρκετούς από τους συντελεστές και προσπαθούν να συμφωνήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους από το καστ της σειράς όταν την πρόβαλλε το MEGA. Κάποιοι από αυτούς όμως, φαίνεται να έχουν δεσμευτεί από το κανάλι της Μεσογείων ότι δεν θα πάνε στο… αντίπαλο στρατόπεδο.

Στον «πόλεμο» που γίνεται όμως, στο παρασκήνιο, με τα στελέχη του MEGA να προσπαθούν να… εμποδίσουν με κάθε τρόπο να βγει η σειρά από τον ΑΝΤ1, στο κανάλι της Μεσογείων θεωρούν πως κρατούν ένα ακόμα… κρυφό χαρτί στα χέρια τους. Θυμάστε πριν από καιρό που είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την τούρκικη σειρά «Hatirla Sevgili» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 με τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη»;

Για τον τίτλο αυτό λοιπόν είχαν… διαμαρτυρηθεί τα στελέχη του MEGA, λέγοντας πως τους ανήκει, αφού είχαν προβάλλει μία ελληνική σειρά με τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη». Τότε τα στελέχη του Αμαρουσίου για να μην δώσουν αφορμή για «πόλεμο» άλλαξαν τον τίτλο και πρόβαλλαν την τούρκικη σειρά με τίτλο «Hatirla». Η κίνηση όμως, αυτή του MEGA να διεκδικήσει τον τίτλο «Απαγορευμένη αγάπη» δεν έγινε καθόλου τυχαία, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν και με τους «Βασιλιάδες», αν και όποτε τους βγάλει ο ΑΝΤ1.

Βέβαια, στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι μάλλον… ψυλλιασμένοι για την απόφαση αυτή του MEGA και όπως φαίνεται, θα εμμείνουν στην απόφασή τους να μην αλλάξουν τον τίτλο της σειράς. Οπότε δεν αποκλείεται μετά τον… παρασκηνιακό πόλεμο να ακολουθήσει και δικαστικός πόλεμος με σκοπό το MEGA να «κόψει» τον τίτλο «Βασιλιάδες» από τη σειρά. Είναι φανερό πάντως, πως οι «Βασιλιάδες» έχουν δημιουργήσει τεράστιο θέμα και με τους πρώην «ιδιοκτήτες» τους, αλλά και τους νυν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε