Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στον… πάγο οι «Ήρωες» με τον Ρουβά

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στον… πάγο οι «Ήρωες» με τον Ρουβά

Δύσκολοι καιροί, ακόμα και για… ήρωες. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό πεδίο σε συνδυασμό με το θολό τοπίο στην πολιτική σκηνή αναγκάζουν τα στελέχη των καναλιών να επανεξετάζουν τα σχέδιά τους.

Έτσι, αν και στην παρουσίαση του φετινού προγράμματός του ο ΑΝΤ1 παρουσίασε τους «Ήρωες», την εκπομπή που είχε προβάλλει την προπέρσινη σεζόν, ανακοινώνοντας ότι θα βγει και φέτος στον αέρα, φαίνεται ότι τελικά αναγκάζονται να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τις τελευταίες ημέρες στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν συνεχώς συσκέψεις για να δουν αν θα μπορέσουν να βγάλουν ξανά στον αέρα την εκπομπή που αναδεικνύει τους ανθρώπους που έχουν βάλει το «εμείς» πάνω από το «εγώ» τους βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούν τους συνανθρώπους τους.

Το κόστος της εκπομπής που παρουσίασε και σχεδίαζαν να παρουσιάσει ξανά ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι είναι απαγορευτικό για την περίοδο που διανύουμε καθώς με όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή η διαφημιστική αγορά σημειώνει πτωτική πορεία. Η αβεβαιότητα για τις πολιτικές εξελίξεις και η πιθανότητα να πάμε σε εθνικές εκλογές έχουν «παγώσει» τη διαφημιστική αγορά και ως εκ τούτου «παγώνουν» και τα αρχικά σχέδια των τηλεοπτικών σταθμών που σκέφτονται πολύ σοβαρά το κόστος κάθε παραγωγής, αλλά και το αν μία καινούργια εκπομπή θα βγει σε κατάλληλες συνθήκες ή θα διακόπτεται από τις πολιτικές εξελίξεις.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αν και η παραγωγή για τους «Ήρωες» έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει, αυτή «πάγωσε» μέχρι… νεοτέρων εξελίξεων. Σίγουρα πάντως, ακόμα και αν προς το παρόν μπουν στον «πάγο», στόχος των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να βγάλουν ξανά τους «Ήρωες» με τον Σάκη Ρουβά, θέλοντας να αναδείξουν το έργο των συνανθρώπων μας που προσφέρουν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε