Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το καινούργιο talent show του ΑΝΤ1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το καινούργιο talent show του ΑΝΤ1

Όποιοι πίστευαν ότι στον ΑΝΤ1 θα μείνουν χωρίς κάποιο talent show έκαναν λάθος! Άλλωστε αυτό το είδος του προγράμματος έχει αποδειχτεί ότι πηγαίνει καλά στο κανάλι του Αμαρουσίου και για αυτό ποντάρουν για ακόμα μία φορά σε ένα show που θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας. 

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1… καλοέβλεπαν ένα πετυχημένο talent show που σκόπευαν να βγάλουν από το MEGA. Όπως θα καταλάβατε αναφέρομαι στο «Rising Star», το οποίο είχε ανακοινώσει το κανάλι της Μεσογείων ότι θα έβγαζε πέρυσι με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. 

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 κατάφερε και πήρε τα δικαιώματα προβολής για τη χώρα μας και μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει στην προετοιμασία του. Η οποία προετοιμασία είναι πολύ δύσκολη καθώς απαιτείται ενεργός ρόλος του τηλεοπτικού κοινού που θα ψηφίζει κάθε βδομάδα μαζί με τους κριτές ποιος από τους διαγωνιζομένους θα συνεχίσει. Εκτός λοιπόν από τους κριτές που θα αποφασίζουν ποιος από τους διαγωνιζόμενους έχει καλή φωνή για να συνεχίσει θα ψηφίζει και ο κόσμος μέσα από ένα ειδικό application. Ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ήδη προχωρήσει ό,τι χρειάζεται για το τεχνικό κομμάτι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι τηλεθεατές θα μπορούν να συμμετέχουν στην επιλογή του «Rising Star». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στον ΑΝΤ1 έχουν… γκαζώσει για να βγάλουν το talent show τον Ιανουάριο και μάλιστα δεν αποκλείεται για την κριτική επιτροπή να γίνει πρόταση στους 4 coaches του «Voice», δηλαδή τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Stavento.

Σε λίγο καιρό λοιπόν το «Rising Star» θα… ανατείλει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όσους διαθέτουν καλή φωνή να αποδείξουν το ταλέντο τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε