Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστικό: Επιστρέφουν στην τηλεόραση και θα γίνουν… συμπεθέρες!

Αποκλειστικό: Επιστρέφουν στην τηλεόραση και θα γίνουν… συμπεθέρες!

Μία, ή μάλλον… δύο είναι οι ευχάριστες αποφάσεις που πήραν στον ALPHA και κατάφεραν να τις υλοποιήσουν, πείθοντάς τις δυο πολύ καλές και αγαπημένες ηθοποιούς να επιστρέψουν στην τηλεόραση και να πρωταγωνιστήσουν στο… σόι τους.

Πριν από καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit έγραψα για την “Καινούργια ελληνική σειρά από τον ALPHA” με τίτλο “Το σόι σου”. Η σειρά έρχεται από το Ισραήλ όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και πρόσφατα, εκτός από τη χώρα μας, τα δικαιώματά της απέκτησαν και στην Αμερική. Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Νίκος Ζαπατίνας, ενώ ο Αποστόλης Τσαούσογλου θα προσαρμόσει την ιστορία και τους ήρωές της στα ελληνικά δεδομένα. Βέβαια η υπόθεση είναι πολύ ελληνική, καθώς επικεντρώνεται σε μία οικογένεια, σε ένα σόι, καταγράφοντας πολλά από αυτά που συμβαίνουν στις συναντήσεις και τα οικογενειακά τραπέζια. Πρωταγωνίστρια της σειράς έκλεισε και θα είναι η Βάσω Λασκαράκη, έχοντας όμως στο πλάι της δύο πολύ καλές ηθοποιούς, που επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τη μητέρα της Βάσως Λασκαράκη θα υποδυθεί η Ρένια Λουιζίδου και σε αυτά τα οικογενειακά τραπέζια θα δούμε και θα θυμηθούμε πολλές φορές οικείες σκηνές από ελληνικές οικογένειες μεταξύ μητέρας και κόρης.

Ωστόσο δεν είναι η Ρένια Λουιζίδου η μοναδική ευχάριστη έκπληξη, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το ρόλο της πεθεράς της Βάσως Λασκαρκη, θα υποδυθεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, τα στελέχη του ALPHA κατάφεραν να την πείσουν να πει το “ναι” και αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τους τηλεθεατες που θα την απολαύσουν ξανά.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έτσι λοιπόν την επόμενη σεζόν Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ρένια Λουιζίδου θα είναι… συμπεθέρες, προκαλώντας διάφορα προβλήματα στη Βασω Λασκαράκη. Λογικό είναι που τα στελεχη του ALPHA πιστεύουν πολύ στην καινούργια αυτή σειρά, θεωρώντας ότι “Το σόι σου” θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, όπως και η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” που ήταν από τις εκπλήξεις της προηγούμενης σεζόν, αποδεικνύοντας ότι κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας γνωρίζουν καλά τα μυστικά της μυθοπλασίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε