Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Αννίτα γίνεται… GR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Αννίτα γίνεται… GR

Αποχαιρέτησε τα… τηλεθεατόπουλά της, ρίχνοντας οριστικά τίτλους τέλους στο «Αννίτα SOS». Την επόμενη σεζόν λοιπόν η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να γίνει… GR!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες «κλείδωσε» το concept της καινούργιας εκπομπής που ετοιμάζει.

Επιθυμία της παρουσιάστριας είναι να φύγει από τα «στεγανά» της πρωτεύουσας και να προβάλει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ό,τι σημαντικό, περίεργο και άξιο… κάμερας και λόγου, συμβαίνει στην ελληνική περιφέρεια.

Για αυτό και ο τίτλος της καινούργιας εκπομπής της θα είναι «Αννίτα GR» και σκοπεύει να δίνει βήμα σε ανθρώπους που ζουν εκτός πρωτεύουσας. Αυτές τις μέρες στελεχώνεται και η ομάδα που θα συνεργαστεί μαζί της πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

Την επόμενη σεζόν λοιπόν η Αννίτα Πάνια μέσα από την εκπομπή της «Αννίτα GR» στον ALPHA θα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα πολλά ενδιαφέροντα που συμβαίνουν στη χώρα μας. Εκτός από την ειδησεογραφία που θα παρουσιάζει με τη ματιά και το… ταμπεραμέντο της, η Αννίτα θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι έχουν να πουν κάτι σημαντικό να το κάνουν, χωρίς να αισθάνονται απομακρυσμένοι και αποκλεισμένοι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε