Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η σάτιρα του Μητσικώστα και το… αγκάθι με το MEGA!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο τηλεοπτικό τοπίο όπου γίνεται… της αντιγραφής, αυτός κινείται με μεγαλύτερη άνεση αφού αυτό που κάνει, με τον τρόπο που μπορεί και το κάνει δεν αντιγράφεται εύκολα, αν δεν υπάρχει το κατάλληλο ταλέντο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μητσικώστα που μέχρι τα μέσα της περυσινής σεζόν παρουσίαζε σατιρική εκπομπή στο EPSILON.

Ωστόσο, μετά την ξαφνική αποχώρησή του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό κανείς δεν ξέρει τι ετοιμάζει, αν και η έντονη επικαιρότητα και ιδιαίτερα στην πολιτική σκηνή έχει πολύ… ψωμί για το είδος της εκπομπής του.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζει τη… mega-λη επιστροφή του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Μητσικώστας έχει ξεκινήσει επαφές με το MEGA προκειμένου να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν μία σατιρική εκπομπή στο κανάλι της Μεσογείων.

Το concept της δεν θα είναι κάτι… πρωτότυπο αφού ο Μητσικώστας είναι ειδικός στη σάτιρα μιμούμενος τα πρόσωπα που γίνονται “θύματα” του λόγου του και που προέρχονται κυρίως από το χώρο της πολιτικής και του ποδοσφαίρου.

Έτσι κι αυτή τη φορά, η συγκεκριμένη εκπομπή για την οποία συζητά με τα στελέχη του MEGA θα είναι σε αυτή τη μορφή και θεματολογία. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αν και στελέχη του σταθμού πιστεύουν στη συνεργασία με τον Μητσικώστα και στη δημιουργία τέτοιας εκπομπής σκέφτονται τα… στεγανά που υπάρχουν στο κανάλι για τη σάτιρα. Παρόμοιες προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν απο το κανάλι της Μεσογείων δεν είχαν επιτυχία αφού υπήρξαν απαγορευτικά για αρκετά πρόσωπα που δεν πρέπει να… σατιριστούν!

Η σάτιρα όμως για να γίνει σωστά δεν μπορεί να έχει απαγορευτικά και στεγανά και αυτό φαίνεται ότι είναι το… αγκάθι στις επαφές με το MEGA και το εμπόδιο για να δοθεί το “πράσινο φως” από τα στελέχη του σταθμού. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα και αν στο MEGA αποφασίσουν ότι η σάτιρα δεν χωρά στεγανά και απαγορευτικά, τότε θα επιτευχθεί η συμφωνία με τον Γιώργο Μητσικώστα και την επόμενη σεζόν θα αναλάβει. .. σατιρική δράση στο κανάλι της Μεσογείων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε