Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια σειρά με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Μάινα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια σειρά με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Μάινα

Είναι από τους πολύ καλούς ηθοποιούς και το έχει αποδείξει ερμηνεύοντας διαφορετικούς ρόλους «κεντώντας» την κάθε ερμηνεία του, είτε είναι σε κωμικό, είτε σε δραματικό ρόλο.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση κερδίζει την αποδοχή του κόσμου και πολύ καλές κριτικές. Αυτή τη φορά λοιπόν ο Στέλιος Μάινας επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όπου θα γίνει… τούρκος!

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Τίμος» στη σειρά «Οι μεν και οι δεν» που προβλήθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ η τελευταία φορά που κέρδισε ξανά τους τηλεθεατές ήταν ως ο «Γιώργης» στη σειρά «Το νησί» στο MEGA. Την επόμενη σεζόν όμως, θα τον απολαύσουμε σε μία κωμική σειρά, αλλά με… κοινωνικές προεκτάσεις μέσα από τον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 αποφάσισε την επόμενη σεζόν να βγάλει μία σειρά που προέρχεται από τη Γερμανία και που έχει προβληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου είτε με την πρωτότυπη μορφή της, είτε με απόδοση, γνωρίζοντας όμως, μεγάλη επιτυχία. Ο τίτλος της είναι «Türkisch für Anfänger» και στη… διεθνή καριέρα της πλασάρεται ως «Turkish for beginners», δηλαδή «Τούρκικα για αρχάριους».

Οι ήρωες στο πρωτότυπο σενάριο της γερμανικής σειράς είναι ένας αστυνομικός τούρκικης καταγωγής και μία γερμανίδα ψυχολόγος, που ο καθένας τους έχει δύο παιδιά. Τα όσα γίνονται μάλιστα στη σειρά είναι η αφήγηση της κόρης της γερμανίδας ψυχολόγου και για αυτό το λόγο και έχει κερδίσει πολύ θετικές κριτικές για τον τρόπο που αναπτύσσεται η ιστορία. Οι συγκρούσεις των πρωταγωνιστών δημιουργούν κωμικές, αλλά και με κοινωνικές διαστάσεις καταστάσεις, λόγω κυρίως των πολιτισμικών διαφορών τους.
Η προετοιμασία της σειράς έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρεία παραγωγής, την ANTS, που ανήκει στον Όμιλο ΑΝΤ1 με επικεφαλής τον Πέτρο Μπούτο. Προς το παρόν έχει κλείσει μόνο ο Στέλιος Μάινας που θα ερμηνεύσει τον τούρκικης καταγωγής ήρωα, αλλά γίνονται επαφές και για τους υπόλοιπους ρόλους. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει την καινούργια αυτή σειρά στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2015 και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε