Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια χιουμοριστική εκπομπή… ψήθηκε στον ALPHA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια χιουμοριστική εκπομπή… ψήθηκε στον ALPHA!

Τον ακούμε να… ψήνει τους συμμετέχοντες, τώρα θα τον δούμε να… ψήνει και τους καλεσμένους του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζηπαύλου που ενώ είναι η «φωνή» του «Κάτι ψήνεται» πολύ σύντομα θα βγει και on camera σε μία πρωτότυπη θεματική εκπομπή που… ψήνουν στον ALPHA.


Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Χατζηπαύλου που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τα «Σκερτσάκια και τα «Σφηνάκια»» που πρόβαλλαν ΑΝΤ1 και ALPHA αντίστοιχα, πρόκειται να παρουσιάσει στο κανάλι της Κάντζας μία καινούργια εκπομπή με καλεσμένους, σχόλια και νέα που όλα μαζί θα είναι σε κάθε εκπομπή γύρω από ένα μόνο θέμα. Το ποια θα είναι αυτά τα θέματα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά μπορεί τη μία βδομάδα το κύριο θέμα να είναι για παράδειγμα ο γάμος και την άλλη βδομάδα ο χωρισμός. Ανάλογα λοιπόν με το θέμα θα υπάρχουν καλεσμένοι, ειδήσεις και χιουμοριστικά κείμενα τα οποία επιμελείται ο Χατζηπαύλου μαζί με τον Γιώργο Φειδά που έχει γράψει το σενάριο σε πολλές σειρές, όπως στις «Singles» και «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»!

Οι δυο τους λοιπόν ενώνουν… τις πένες και το χιούμορ τους για τη δημιουργία της καινούργιας εκπομπής του ALPHA, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της συγγραφής θα το έχει βεβαίως ο Φειδάς, ενώ ο Χατζηπαύλου θα βρίσκεται μπροστά από την κάμερα. Στο κανάλι της Κάντζας πιστεύουν ότι αυτό το νέο «θεματικό» talk show με πολλά στοιχεία stand up comedy θα έχει θετική ανταπόκριση από τον κόσμο και για αυτό σκοπεύουν τα γυρίσματα να γίνονται παρουσία κοινού σε κάποιο μαγαζί που βρίσκεται στου Ψυρρή. Η καινούργια αυτή εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο από τη συχνότητα του ALPHA και θα δώσει τη μάχη της τηλεθέασης στο prime time.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε