Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χαΐκάλης ανοίγει τελικά… μεζεδοπωλείο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χαΐκάλης ανοίγει τελικά… μεζεδοπωλείο!

Όλα είναι έτοιμα και από σήμερα αρχίζει να… μαγειρεύει με σκοπό να μας κάνει να σκάσουμε… από τα γέλια! Ο λόγος για τον Παύλο Χαϊκάλη που σήμερα ανοίγει… το μεζεδοπωλείο του!

Πριν από καιρό, πρώτα μέσα από το Newsit είχα αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία καινούργια σειρά που ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το σενάριο ο Χαϊκάλης θα ήταν ο ιδιοκτήτης παντοπωλείου που μέσα σε αυτό θα συνέβαιναν πολλά. Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα έγιναν αλλαγές και έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ηθοποιός τελικά θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη μεζεδοπωλείου. Και αυτό είναι πλέον σίγουρο γιατί σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα τα οποία καθυστέρησαν λόγω των αλλαγών που έπρεπε να γίνουν από τα αρχικά σχέδιά τους. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη θα είναι κι ο Κώστας Αποστολάκης που δεν θα είναι συνέταιρός του στο μεζεδοπωλείο, αλλά φαρμακοποιός.


Το φαρμακείο του Κώστα Αποστολάκη είναι δίπλα από το μεζεδοπωλείο του Παύλου Χαϊκάλη όπου οι δύο ήρωες συναντιούνται καθημερινά και μεταξύ μεζέδων θα… σερβίρουν απολαυστικούς διαλόγους στους τηλεθεατές. Οι δύο φίλοι θα σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα του μέσου έλληνα εν μέσω κρίσης. Επίσης, μαζί τους θα είναι και η Κατερίνα Σαβράνη που θα υποδύεται τη γκαρσόνα του μεζεδοπωλείου και θα σχολιάζει κι αυτή τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά και θέματα σχέσεων και έρωτα. Τα γυρίσματα όπως ανέφερα ξεκίνησαν σήμερα και σκοπός του ΣΚΑΪ είναι η σειρά να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, αλλά δεν αποκλείεται η πρεμιέρα να μετατεθεί για μία βδομάδα. Πάντως το κάθε επεισόδιο θα είναι δεκάλεπτης περίπου διάρκειας, ενώ η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και τη σκηνοθεσία κάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες μέχρι ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Κώστας Αποστολάκης να μας σερβίρουν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την καινούργια ελληνική σειρά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε