Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος ηθοποιός σε καινούργια σειρά του MEGA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος ηθοποιός σε καινούργια σειρά του MEGA

Ανακατεύουν την τράπουλα προσπαθώντας να κάνουν τους πιο δυνατούς συνδυασμούς!

Τα στελέχη του MEGA έχουν αποφασίσει στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν να βγάλουν στον αέρα καινούργια προγράμματα με σκοπό να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Όπως σας είχα γράψει λοιπόν πρώτα μέσα από το Newsit, τον Μάρτιο θα βγει στον αέρα το «Just the two of us», αλλά και η ελληνική εκδοχή της πολύ πετυχημένης αμερικάνικης σειράς «Modern Family».

Το… ανακάτεμα στην τράπουλα αφορά ότι στο κανάλι της Μεσογείων έχουν κάποια… τζόκερ, όπως τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Σμαράγδα Καρύδη. Ενώ λοιπόν στις σκέψεις τους είναι να «παντρέψουν» τις δύο ηθοποιούς στη «Modern Family», εντούτοις σκέφτονται ότι η μεν Ζέτα μπορεί να παρουσιάσει το «Just the two of us», ενώ η Σμαράγδα μία καινούργια βραδινή εκπομπή. Ωστόσο, στο ανακάτεμα της τράπουλας, φαίνεται ότι στο κανάλι της Μεσογείων τράβηξαν έναν ακόμα τζόκερ που θέλουν να εντάξουν στη σειρά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του MEGA έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Αντώνη Καφετζόπουλο για να πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά της αμερικάνικης σειράς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Η πρόταση που του έχει γίνει είναι ο δημοφιλής και πολύ αγαπητός ηθοποιός να ερμηνεύσει το ρόλο του Τζέι Πρίτσετ (που στην αμερικάνικη σειρά υποδύεται ο Ed O’ Neill, γνωστός και από τη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά»), ο οποίος είναι ο «πάτερ φαμίλιας» που έχει παντρευτεί την κατά πολλά χρόνια νεότερή του σέξι Γκλόρια, ηρωίδα που στην πρωτότυπη σειρά υποδύεται η Sofía Vergara. Να σημειώσω ότι την απόδοση του σεναρίου στα καθ’ ημάς έχει αναλάβει ο Αποστόλης Τσαούσογλου που σίγουρα θα… εμπνευστεί από τον Καφετζόπουλο που ξέρει να βάζει το δικό του στίγμα στους ήρωες που υποδύεται. Αναμφισβήτητα λοιπόν, αν η συμφωνία επιτευχθεί και ο Αντώνης Καφετζόπουλος επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια σειρά, τότε το MEGA θα έχει ένα ακόμα δυνατό ατού στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε