Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια παρουσιάστρια μετακομίζει σε άλλο ο τηλεοπτικό κανάλι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια παρουσιάστρια μετακομίζει σε άλλο ο τηλεοπτικό κανάλι

Αλλού ξεκίνησε και αλλού θα ολοκληρώσει τη σεζόν. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να ξεκίνησε να μας καλημερίζει μέσα από τη συχνότητα του Ε, αλλά σε λίγες ημέρες θα μας καλημερίζει μέσα από τη συχνότητα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Ο λόγος για τη Μαρία Λουίζα Βούρου που από χθες αποχώρησε από το Ε.

Η παρουσιάστρια μαζί με την Αγγελική Καρδιόλακα εδώ και λίγο καιρό βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Καραμέρου στην εκπομπή «Εδώ είμαστε» που μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο από το Ε. Χθες όμως, στο τέλος της εκπομπής η Βούρου αποχαιρέτησε τους συντελεστές της εκπομπής ευχαριστώντας τα στελέχη του σταθμού, αφού, όπως τους είχε ενημερώσει αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου η Μαρία Λουίζα Βούρου έφυγε από το Ε γιατί θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή τηλεπωλήσεων που ετοιμάζουν στον ALPHA με τον Δημήτρη Μάρκο. Η εκπομπή είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο και θα προβάλλεται καθημερινά γύρω στις 9 το πρωί, με τους παρουσιαστές να προτείνουν στους τηλεθεατές όχι μόνο να τους δουν, αλλά και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα επιδεικνύουν. Έστω και με αυτόν τον τρόπο πάντως, το κανάλι της Κάντζας ενεργοποιεί ξανά την πρωινή του ζώνη και ίσως αυτό είναι ένα πείραμα για τα μετέπειτα αποφάσεις τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε