Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι κριτής στο «Voice»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι κριτής στο «Voice»

Μία μία κλείνουν οι καρέκλες στην κριτική επιτροπή του «Voice». Μετά τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια και με ένα πολύ αγαπητό τραγουδιστή και δημιουργό που θα είναι και αυτός στην κριτική επιτροπή του talent show.

Ο χρόνος πιέζει καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στον Δεκέμβριο για το πετυχημένο talent show. Η μόνη εκκρεμότητα που έχει απομείνει είναι το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή που θα προσπαθήσει να βρει τις καλύτερες φωνές. Κι όπως φαίνεται τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να «πιάσουν» όλες τις γκάμες του τραγουδιού, αφού για την τρίτη καρέκλα επέλεξαν ένα πρόσωπο που είναι πολύ αγαπητό ιδιαίτερα στη νεολαία και μάλιστα με πολλές πετυχημένες συνεργασίες!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, κριτής στο «Voice» θα είναι και ο Μιχάλης Κουινέλης. Μπορεί το όνομα να μην σας λέει πολλά, αφού έχει γίνει γνωστός ως «Μέθυσος» που μαζί με τον Βαγγέλη Γεωργατζή είναι οι «Stavento».

Ο Μιχάλης λοιπόν των Stavento θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Voice» και εκτός βέβαια από το ρόλο του ως κριτής, είναι σίγουρο, όπως συνηθίζεται να γίνεται στο talent show σε όποια χώρα κι αν προβάλλεται, πως θα τον δούμε και επί σκηνής ερμηνεύοντας τραγούδια με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε