Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα παρουσιάζει το “Αργά” του Νίκου Μαστοράκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα παρουσιάζει το “Αργά” του Νίκου Μαστοράκη

Μετά από μία, ή μάλλον τέσσερις πετυχημένες πορείες, αφού έχει προβληθεί σε STAR, ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1 και ALTER, το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, αυτή τη φορά ο δημιουργός του δεν θα είναι εμπρός από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές, αναλαμβάνοντας την παραγωγή και τη σκηνοθεσία. Στο δελτίο Τύπου μάλιστα που είχε κυκλοφορήσει από το ACTION 24 για την εκπομπή αναφερόταν πως «το όνομα του παρουσιαστή του νέου ΑΡΓΑ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και σίγουρα, όταν ανακοινωθεί, θα εκπλήξει».

Και πράγματι είναι ένα όνομα που εκπλήσσει ευχάριστα, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό καλλιτέχνη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Αργά» θα παρουσιάσει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης συναντήθηκε με τον Νίκο Μαστοράκη και τα στελέχη του ACTION 24, άκουσε την πρότασή τους και όπως αποδεικνύεται του φάνηκε ενδιαφέρουσα για να δεχθεί τελικά να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή, το «Αργά», που έχει διαγράψει πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «Αργά» λοιπόν με τον Θοδωρή Αθερίδη στον καναπέ, απέναντι από τους καλεσμένους και τον Νίκο Μαστοράκη πίσω από τις κάμερες θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου και θα μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24 στις δωδεκάμισι κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή με καινούργια επεισόδια, ενώ κάθε σαββατοκύριακο θα προβάλλονται τα best of των εκπομπών της βδομάδας.

Έτσι επτά ημέρες τη βδομάδα με το «Αργά» κάθε βράδυ, το ACTION 24 δημιουργεί με δυνατούς συντελεστές, μια δίωρη ζώνη με σκοπό να γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε