Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποκλειστικό: Ψήνεται συνεργασία με τον Γιάννη Σαββιδάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ, EUROKINISSI

Κατάφερε με τις μιμήσεις του στο «Your Face Sounds Familiar» να κερδίσει τις περισσότερες ψήφους των τηλεθεατών και να αναδειχθεί νικητής στο talent show του ΑΝΤ1.

Ο κόσμος απέδειξε ότι συνεχίζει να εκτιμά το ταλέντο του καλλιτέχνη και όπως είναι λογικό στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του, αφού άλλωστε ο Σαββιδάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες στελέχη του σταθμού συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σαββιδάκη και του πρότειναν να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς που ετοιμάζουν… από πέρυσι. Ο λόγος για τις «Τρίχες» τη σειρά που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου και ήταν να βγει φέτος στον αέρα, αλλά τελικά λόγω αρκετών προβλημάτων αποφάσισαν να την πάνε για την επόμενη σεζόν.

Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit το σκηνικό είναι έτοιμο, το συγγραφικό δίδυμο έχει παραδώσει αρκετά επεισόδια στο κανάλι και το μόνο που απομένει είναι ποιοι τελικά θα ερμηνεύσουν τους ήρωες, αφού μετά από τόσο καιρό θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό κάστινγκ. Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών λοιπόν, στο Μαρούσι σκέφτηκαν ότι θα είναι θετικό για τη σειρά αν στο βασικό κάστινγκ της ενταχθεί κι ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Άλλωστε κι ο ίδιος μετά τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar» δήλωσε ότι εκτιμά ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Ρήγα που θα σκηνοθετήσει κιόλας τη σειρά. Οπότε όπως όλα δείχνουν η απάντηση του Σαββιδάκη θα είναι θετική και έτσι την επόμενη σεζόν θα τον δούμε ως ηθοποιό στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1, ενώ μάλιστα στο πλαίσιο της συνεργασίας μπορεί να «ψηθεί» να γράψει και τη μουσική της. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε