Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μαζί;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μαζί;

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που αν και έχουν χωρίσει εξακολουθούν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή, αλλά και καλλιτεχνικά, έχοντας συνεργαστεί αρκετές φορές με επιτυχία. Μόνο που αυτή τη φορά, αν ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια συνεργαστούν, τότε θα είναι… σε κόντρα!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ευρυδίκη έχουν δεχτεί πρόταση από τα στελέχη του MEGA για να συμμετέχουν στο «Just the two of us», αλλά απέναντι ο ένας από τον άλλο. Όπως σας είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit, τα στελέχη του σταθμού έκαναν πρόταση στο γνωστό συνθέτη να είναι στην επιτροπή του talent show. Παράλληλα όμως, έκαναν πρόταση και στην Ευρυδίκη να είναι μία από τους τραγουδιστές που θα λάβουν μέρος για να στηρίξουν τους διαγωνιζόμενους που θα πάρουν μέρος. Οι επαφές των στελεχών με το συνθέτη και με την ερμηνεύτρια συνεχίζονται, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, αν επιτευχθεί η συνεργασία, να τους δούμε ξανά μαζί, έστω και με τον Θεοφάνους να κρίνει την Ευρυδίκη.

Ωστόσο τα στελέχη του MEGA έχουν κάνει επαφές και με αρκετά ακόμα πρόσωπα για να συμμετέχουν στο «Just the two of us». Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ανάμεσά τους είναι οι Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Διονυσίου και Ελισάβετ Σπανού, ενώ για αυτούς που θα διαγωνιστούν ως ντουέτο με τους επαγγελματίες τραγουδιστές έχουν γίνει συναντήσεις με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ορφέα Παπαδόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται, αφού έχει γίνει πρόταση και στις δύο, να δούμε τις πρώην συνεργάτιδες και φίλες, τη Ράνια Θρασκιά και Σίσσυ Χρηστίδου, να κοντράρονται… στο πεντάγραμμο.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα αποδεχτούν την πρόταση, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες καθώς ο χρόνος πιέζει και το «Just the two of us» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια πρέπει να κάνει πρεμιέρα στο MEGA μέσα στα μέσα Μαρτίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε