Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το καινούργιο “Join Us” του ΣΚΑΪ με μελωδία… Φαφούτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το καινούργιο “Join Us” του ΣΚΑΪ με μελωδία… Φαφούτη

Θα μπορούσα να πω ότι πρόκειται για καινούργια εκπομπή, αλλά οι περισσότεροι από τους συντελεστές της ήταν αυτοί που δημιουργούσαν την προηγούμενη εκπομπή, οπότε πρόκειται για την ίδια εκπομπή, αλλά δοσμένη με πιο πολλή… χαρά!

Ο λόγος για το “Joy” την εκπομπή που έβγαινε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και που όμως, από την καινούργια σεζόν θα μεταδίδεται… ως τίτλος, από το MEGA. Το κανάλι της Μεσογείων εξασφάλισε για την καινούργια σεζόν την εκπομπή, ενώ όμως, αρκετοί από την ομάδα παραμένουν στο κανάλι του Φαλήρου με σκοπό να συνεχίσουν να βγάζουν την ίδιας θεματολογίας εκπομπή, αλλά με άλλο τίτλο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε η εκπομπή να λέγεται “Join Us” περιμένοντας τους τηλεθεατές να παραμείνουν συντονισμένοι στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να μοιράζονται τη χαρά… των θεμάτων που θα παρουσιάζουν οι Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Γιάννης Αποστολάκης, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, Νίκη Κάρτσωνα, Πάνος Ζόγκας, Λευτέρης Λαμπράκης και πολλοί ακόμα από τους παλιούς, αλλά και τα new entries, όπως η Άννα Πρέλεβιτς και η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η… χαρά όμως, των συντελεστών της εκπομπής έγινε μεγαλύτερη μετά το άκουσμα του τραγουδιού των τίτλων, αφού πρόκειται για ένα πολύ ωραίο, ευχάριστο και χαρούμενο τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για αυτήν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το τραγούδι έγραψε και ερμηνεύει η Μαριέττα Φαφούτη και θεωρείται ότι η εκπομπή θα κερδίσει τους τηλεθεατές ακόμα και με το τραγούδι των τίτλων.

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, αφού σκοπός του ΣΚΑΪ είναι το “Join Us” να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου, κρατώντας ευχάριστη και χαρούμενη παρέα στους τηλεθεατές τα απογεύματα του σαββατοκύριακου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε