Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το «Κους κους» δεν βγαίνει τώρα στον αέρα!

Το θρίλερ με τη μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA δεν έχει τέλος!

Και λέμε «θρίλερ» καθώς στην εκπομπή, πέρα από τις τηλεθεάσεις και το αν η εκπομπή αρέσει ή όχι, εργάζονται σε αυτήν αρκετά άτομα και είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτήν την περίοδο να μαθαίνεις ότι κάποιος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του. Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Τον τελευταίο καιρό στον ALPHA σκέφτονται να «κόψουν» από το πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν τρεις εκπομπές τους. «Μες στην καλή χαρά», «Κους κους το μεσημέρι» και «Πάνω στην Ώρα» κινδύνευαν να βρεθούν εκτός, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο, χθες η διοίκηση του σταθμού ανακοίνωσε στη Ναταλία Γερμανού πως η εκπομπή της θα συνεχίσει κανονικά και μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Παρά τα όσα όμως λέγονται και γράφονται δεν ειπώθηκε το ίδιο και στην Κατερίνα Καραβάτου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA δεν πρόκειται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα αλλά προγραμματίζεται να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2012. Ο κύριος λόγος αυτής της αναβολής είναι επειδή η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είναι έγκυος και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες θα γεννήσει την κορούλα της. Στο κανάλι της Κάντζας λοιπόν δεν θέλουν η εκπομπή να ξεκινήσει με άλλο πρόσωπο στην κεντρική παρουσίαση μέχρι να επιστρέψει η Καραβάτου.

Έτσι αποφάσισαν να «παγώσουν» την εκπομπή και να κάνει πρεμιέρα στη δεύτερη περίοδο της καινούργιας σεζόν. Άλλωστε, το καινούργιο πρόγραμμα του ALPHA πρόκειται να ξεκινήσει πολύ γρήγορα, αντίθετα με το MEGA και τον ΑΝΤ1 που πολλές από τις εκπομπές τους θα ξεκινήσουν Οκτώβριο και Νοέμβριο!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ορίστηκε νέο ραντεβού με την Κατερίνα Καραβάτου γύρω στο Νοέμβριο για να συζητηθεί το πότε ακριβώς μέσα στο 2012 θα κάνει πρεμιέρα το «Κους κους το μεσημέρι». Ωστόσο, κανένας δεν εγγυάται τι θα γίνει αν οι εκπομπές που θα προβληθούν την ίδια ώρα σημειώσουν αντίστοιχες με το «Κους κους» τηλεθεάσεις!

Σε περίοδο όπως αυτή που στα κανάλια λαμβάνουν υπόψη τους μέχρι και το τελευταίο ευρωπουλάκι όλα παίζουν ρόλο! Ελπίζουμε πως το θρίλερ θα έχει αίσιο για τους συντελεστές της εκπομπής αποτέλεσμα και έστω και καθυστερημένα το «Κους κους το μεσημέρι» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2012!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε