Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απολογισμός για το “Μες στην καλή χαρά”

Απολογισμός για το “Μες στην καλή χαρά”

Σεζόν ήταν και πέρασε, εκπομπή ήταν και έριξε οριστικά τίτλους τέλους για το “Μες στην καλή χαρά” μετά από 6 σεζόν στον αέρα. Τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν την επόμενη σεζόν η ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου να αλλάξει τίτλο και συντελεστές.

Όπως λοιπόν ανέφερα και σε προηγούμενο κείμενο, τις επόμενες ημέρες στο κανάλι της Κάντζας θα κάνουν δοκιμαστικά για το ποιοι θα καθίσουν στους καναπέδες της εκπομπής, δίπλα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα αναλάβει το «τιμόνι» της εκπομπής.

Τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν πως την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια θα έχει το βασικό λόγο και «σπάζοντας» την ομάδα, είπαν να αλλάξουν τίτλο και όλη την εικόνα της εκπομπής. Μιας εκπομπής που κατάφερε για 6 σεζόν να σημειώνει ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, με όποιον αντίπαλο κι αν είχε απέναντί της, είτε αυτή ήταν επίσης ψυχαγωγική εκπομπή, είτε… κινούμενα σχέδια.

Η πορεία της εκπομπής όλα αυτά τα χρόνια ήταν σταθερή, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω πίνακα, η εκπομπή στο δυναμικό κοινό (τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών) που δίνει ιδιαίτερη σημασία (και) ο ALPHA, η εκπομπή σημείωνε σταθερή πορεία.

Βέβαια, τον πρώτο χρόνο, η εκπομπή με παρουσιάστριες τη Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου, είχε απέναντί της, στον ΑΝΤ1, το «Καλομελέτα κι έρχεται» με τη Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ τα τελευταία χρόνια η εκπομπή «έπαιζε» μόνη της μπάλα στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς δεν υπήρχε αντίστοιχη ψυχαγωγική εκπομπή. Αναλυτικά λοιπόν οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής παρουσίας της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» είναι οι εξής:

Σεζόν για “Μες στην καλή χαρά” Μέσοι όροι
Δυναμικό κοινό
2008 – 2009 22,5
2009 – 2010 21,1
2010 – 2011 23,1
2011 – 2012 23,3
2012 – 2013 22,9
2013 – 2014 21,9

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι την πρώτη χρονιά, με την ίδιας θεματολογίας εκπομπή απέναντί της, αυτή στον ΑΝΤ1, η εκπομπή του ALPHA είχε κάνει μέσο όρο 21% στο γενικό σύνολο, ενώ φέτος σημείωσε 20,6%. Να δούμε όμως, τι θα κάνει η καινούργια εκπομπή, την επόμενη σεζόν, ιδιαίτερα μάλιστα αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ανταγωνιστική εκπομπή απέναντί της, σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μες στην καλή χαρά: Τι τηλεθέαση έκανε το φινάλε της εκπομπής;

Αποκάλυψη Βερύκιου για ομηρικούς καβγάδες στο «Μες στην καλή χαρά»

Τα δάκρυα της Σπυροπούλου και οι μαραθώνιες ευχαριστίες στο φινάλε του «Μες στην καλή χαρά»

Ο Παύλος Σταματόπουλος απαντά γιατί έκλεισε ο κύκλος του «Μες στην καλή χαρά»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε