Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Απόστολος Μαγγηριάδης: Την ξεχωρίζω ως μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις μου

Απόστολος Μαγγηριάδης: Την ξεχωρίζω ως μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις μου

«Το πλέον απρόοπτο ήταν ο σεισμός στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019» ομολογεί ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Στο έκτακτο on air περιστατικό που κλήθηκε να διαχειριστεί στο πρόσφατο παρελθόν καθώς και τις σημαντικές στιγμές στην επαγγελματική του διαδρομή αναφέρθηκε ο Απόστολος Μαγγηριάδης στο περιοδικό My Tv και την δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. 

Θυμάστε κάποιο έκτακτο περιστατικό που συνέβη στον “αέρα” της εκπομπής ή του δελτίου ειδήσεων;

Σε κάποια πράγματα όλοι ανατρέχουμε, κυρίως όταν συμβαίνει κάτι απρόοπτο ή κάτι αστείο στη διάρκεια μιας εκπομπής ή ενός δελτίου. Το πλέον απρόοπτο ήταν ο σεισμός στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019, που ήμουν στον “αέρα” των ειδήσεων και έπρεπε να το διαχειριστώ.

Ποια στιγμή ξεχωρίζετε έως σήμερα στην καριέρα σας και γιατί;

Δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είμαι χαρούμενος που στη μέχρι τώρα διαδρομή μου είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω, να γνωρίσω ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μάθω πολλά για την πολιτική, την οικονομία και την ιστορία, να συμμετάσχω σε ωραίες παραγωγές και να εξελιχθώ επαγγελματικά.

Θεωρώ πιο σημαντική την επιλογή μου να έρθω στην ΕΡΤ σε μια περίοδο που η δημόσια τηλεόραση αφήνει ισχυρό αποτύπωμα τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Υπό αυτή την έννοια ξεχωρίζω αυτή την απόφαση ως μια από τις πιο σημαντικές.

Media Τελευταίες ειδήσεις