Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απόστολος Ρουβάς: Νιώθω φανταστικά από τη στιγμή που έμαθα ότι θα γίνω πατέρας

Απόστολος Ρουβάς: Νιώθω φανταστικά από τη στιγμή που έμαθα ότι θα γίνω πατέρας

“Το φύλο του παιδιού το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το μοιραστούμε ακόμα” εξομολογήθηκε ο Απόστολος Ρουβάς.

Για πρώτη φορά πατέρας θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς και μίλησε για αυτό με ενθουσιασμό στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα την Τρίτη.

Παράλληλα, ο γοητευτικός μάγειρας αναφέρθηκε τόσο στη σύγκριση με τον αδελφό του, Σάκη αλλά και την τηλεοπτική του επιστροφή.

“Είναι υπέροχο που θα γίνω πατέρας! Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα, νιώθω φανταστικά, νιώθω πάρα πολύ έτοιμος… Νομίζω. Ο γάμος δεν έχει περάσει ακόμα  από την σκέψη μας.

Νομίζω πως θα το δούμε όταν θα έρθει η στιγμή. Το φύλο του παιδιού το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως και να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή” παραδέχθηκε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

“Με τον Σάκη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά οπότε δεν μπορείς να μας συγκρίνεις ας πούμε ως προς το ποιος ήταν πιο ζωηρός ή μη σε μικρή ηλικία.

Σίγουρα όμως και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Μας πρόσεχε αρκετά, μας φρόντιζε μιας και είναι πολύ φυσιολογικό νομίζω στα αδέλφια το μεγαλύτερο παιδί να προσέχει τα πιο μικρά”.

“Ευχάριστα θα ξαναέκανα κάτι στην τηλεόραση. Έχει ενδιαφέρον αυτή η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα” συμπλήρωσε ακόμα ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ για το Survivor All Star παραδέχθηκε πως “δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ούτε από εμένα ούτε από την παραγωγή ώστε να μπω στο παιχνίδι.

Νομίζω ότι δεν με ενόχλησε γιατί είχα χαράξει μια πορεία όπου δεν θα ήθελα να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς”.

Media Τελευταίες ειδήσεις