Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς… με τον αέρα του νικητή!

Αποχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς… με τον αέρα του νικητή!

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, μία ακόμα τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε αφήνοντας νικητές και ηττημένους στη «μάχη» της τηλεθέασης. Κάποιοι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, κάποιοι άλλοι όχι, ενώ ορισμένους θα τους δούμε σε καινούργια τηλεοπτική στέγη. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το τηλεοπτικό τοπίο παραμένει ακόμα θολό καθώς τα στελέχη των σταθμών δεν έχουν λάβει οριστικές αποφάσεις για μεγάλο μέρος του προγράμματός τους, κυρίως για αυτό του ψυχαγωγικού τομέα. Στον ενημερωτικό τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, αν και πάλι υπάρχουν αρκετά θέματα ανοιχτά σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα υπήρξε έντονη φημολογία για μεταγραφή του Γιώργου Αυτιά που σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ για να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν με το EPSILON. Βέβαια δεν έδωσα καμία σημασία στο συγκεκριμένο σενάριο, αφού όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit ο Γιώργος Αυτιάς έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και θα είναι εκεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου έχει αφήσει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές αφού για ακόμα μία σεζόν ο Αυτιάς βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των ενημερωτικών εκπομπών του σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα από την αρχή της σεζόν, στις 30 Αυγούστου 2014, που ξεκίνησε την εκπομπή του έως και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, στις 26 Ιουλίου 2015, η εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» σημείωσε 26,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, με την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο»  να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 21,7%, ενώ ακολουθούν η «Πρωινή ενημέρωση ALPHA» με 11,4% και η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του EPSILON με 7,2%.  Και στο δυναμικό κοινό όμως η εκπομπή του ΣΚΑΪ σημείωσε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στις ενημερωτικές εκπομπές του σαββατοκύριακου, με 15,7% μέσο όρο, αλλά πιο φανατικοί τηλεθεατές του Γιώργου Αυτιά αποδεικνύονται οι ηλικίας πάνω των 55 ετών καθώς στο συγκεκριμένο κοινό ο μέσος όρος σεζόν ανεβαίνει στο 34,2%.

Χθες λοιπόν ο Αυτιάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον αέρα… του νικητή και ήταν ο τελευταίος της ενημερωτικής ζώνης του σαββατοκύριακου που αποχώρησε κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής του άδειας δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές την επόμενη σεζόν και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για να συνεχίσει με την επί χρόνια συνεργάτιδά του Μάγδα Τσέγκου να δίνουν τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε