Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρηση – βόμβα που ανατρέπει τα σχέδια!

Αποχώρηση – βόμβα που ανατρέπει τα σχέδια!

Όλα ήταν έτοιμα αλλά τελικά… έσκασε η βόμβα. Όπως φαίνεται όμως τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχασαν καιρό και αποφάσισαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους…!

Και να εξηγήσω τι εννοώ…! Ο λόγος για μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές σειρές, την «Ταμάμ», που αν και η ιστορία- σύμφωνα με την πρωτότυπη τούρκικη σειρά στην οποία βασίζεται- ολοκληρώθηκε, πήρε από τα στελέχη του ΑΝΤ1 το πράσινο φως και για την καινούργια σεζόν. Έτσι ο Βασίλης Ρίσβας με τη Δήμητρα Σακαλή που έγραφαν το σενάριο προσαρμόζοντάς το στα ελληνικά θα γράψουν τώρα πρωτότυπο σενάριο για να εξελιχθεί η ιστορία. Ωστόσο μία ξαφνική αποχώρησε αλλάζει τα δεδομένα ανατρέποντας τα σχέδια των υπευθύνων του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου από τη σειρά αποχωρεί η Μαρία Λεκάκη που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, υποδυόμενη τη «Μυρτώ» που ερωτεύεται τον Μετίν (Μανώλη Μαυροματάκη) και αποφασίζουν οι δύο οικογένειές τους, η ελληνική και η τούρκικη, να συγκατοικήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές η αποχώρηση της ηθοποιού δεν οφείλεται σε κάποια χρηματική διαφωνία με την παραγωγή της σειράς αλλά λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών της και συγκεκριμένα στο θέατρο. Λόγω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς η ηθοποιός απείχε από το θέατρο και έτσι όταν ολοκληρώθηκε η σειρά με την προβολή του πρωτότυπου σεναρίου έκλεισε να είναι στο θέατρο «Γκλόρια» με τον Λάκη Λαζόπουλο. Όταν λοιπόν ο ΑΝΤ1 πήρε από την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της σειράς «Ταμάμ», την έγκριση για να συνεχίσει με πρωτότυπο σενάριο… ήταν αργά, αφού η ηθοποιός είχε αποφασίσει να μην κάνει και θέατρο και τηλεόραση. Έτσι λοιπόν είναι σίγουρο ότι αποχωρεί από τη σειρά που όμως θα βγει στον αέρα… με αντικαταστάτρια.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες έχουν γίνει ήδη επαφές στελεχών του ΑΝΤ1 με κάποιες γνωστές και καλές ηθοποιούς, αλλά λόγω της αλλαγής αποφάσισαν να καθυστερήσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε να είναι σίγουροι ότι το καινούργιο πρόσωπο θα «κουμπώσει» στο ρόλο και θα έχουν το ίδιο πετυχημένο αποτέλεσμα. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποια κάνει… ταμάμ για να είναι η νέα «Μυρτώ» της σειράς και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο με σκοπό ο καινούργιος… αλά ελληνικά κύκλος της σειράς να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε