Site icon NewsIT
09:00 | 19.06.25

Arcade για Eurovision: «Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε αυτό που κάνει η Klavdia, μέσα από ένα ιδιαίτερο κομμάτι»

Arcade. Klavdia

Οι Arcade και η Klavdia / NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Newsit Newsroom

Τι απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται για τη διασκευή του κομματιού «Disco -Teck» που ανήκει σε Ισραηλινό δημιουργό;

Οι Arcade, οι δημιουργοί του τραγουδιού «Αστερομάτα», που εκπροσώπησε φέτος τη χώρα μας στην Eurovision με την υπέροχη φωνή της Klavdia βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους δύο καλλιτέχνες, Παύλο Μανώλη και Δημήτρη Μπέλτσο, για τη Eurovision και τη σημαντική 6η θέση που κατέκτησε η Klavdia.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που πήραμε μέρος στη Eurovision, είχαμε συμμετάσχει μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο με τη Stefania. Πρώτη φορά πήγαμε μόνη μας με την “Αστερομάτα”. Ο σκοπός δεν ήταν να “βάλουμε τα γυαλιά” σε κανέναν, ο σκοπός ήταν. Γενικά, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που συνήθως αρέσει στον κόσμο στη Eurovision, επειδή αλλάζει ανά τα χρόνια. Είδαμε όταν τα τελευταία χρόνια δεν έχει μορφή συγκεκριμένη αλλά πρέπει να είσαι αυθεντικός σε αυτό που κάνεις, αυτό που θα δείξεις να είναι αληθινό. Οπότε προσπαθήσαμε να αναδείξουμε αυτό που κάνει η Klavdia πάρα πολύ καλά, μέσα από ένα ιδιαίτερο κομμάτι», είπε ο Παύλος Μανώλης. 

Στη συνέχεια, οι Arcade απάντησαν στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακούσει το τελευταίο διάστημα για τη διασκευή του κομματιού «Disco -Teck» με την Ελένη Φουρέιρα, που είναι ενός Ισραηλινού καλλιτέχνη ο οποίος στηρίζει δημοσίως τις αποφάσεις της χώρας. 

«Ηθικά είμαστε εναντίον σε κάθε μορφή βίας και αν συμβαίνει κάτι τραγικό είμαστε εναντίον του. Έχουμε κάνει πολλές διασκευές στο παρελθόν, δεν έχουμε ποτέ -η αλήθεια είναι- το background κάθε original δημιουργού. Ήταν μία τέτοια περίπτωση, κάναμε μία διασκευή και κατόπιν προκύψανε πληροφορίες για τον συγκεκριμένο δημιουργό. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, όπως την κάνουμε πάντα. Μουσική κάνουμε και πολιτικά είμαστε εναντίον του πολέμου», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Μπέλτσος. 

Τέλος σημείωσε ότι αν γνώριζε εξαρχής για τον δημιουργό και εκείνοι και η Ελένη Φουρέιρα θα απέρριπταν το τραγούδι. 

Σημειώνεται ότι ο δημιουργός του κομματιού, Italy Galo, βάζει συχνά περιεχόμενο στα social media, στηρίζοντας τις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version