Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης Λεμπεσόπουλος: Δεν είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση

Άρης Λεμπεσόπουλος: Δεν είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση

Όσα δήλωσε ο Άρης Λεμπεσόπουλος. «Όσες φορές μου ζήτησαν να δώσω συνέντευξη, το έκανα, αν και δεν κέρδισα κάτι».

Στο Love it και στην Μαρία Χαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Άρης Λεμπεσόπουλος και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση και τον λόγο που δεν του μίλησε για αρκετά χρόνια ο Μίκης Θοεδωράκης.

«Όσες φορές μου ζήτησαν να δώσω συνέντευξη, το έκανα, αν και δεν κέρδισα κάτι. Δεν είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, απλά δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου.

Από πολύ νωρίς σε αυτόν τον τόπο σου βάζουν μια σφραγίδα “αυτός είναι ποιοτικός”, “αυτός είναι εμπορικός”, γίνεται μια στρατοπέδευση», είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε στη συνέχεια: «Όταν συναντήθηκα με ανθρώπους που είχαν τη σφραγίδα του εμπορικού, με εντυπωσίασαν θετικά. Είχα πάντα την αγωνία της επιβίωσης και δεν είχα τη δυνατότητα να πω ότι θα παίζω μόνο στην Επίδαυρο.

Δεν επιδίωξα να είμαι αγαπητός στο σινάφι και στους επιχειρηματίες. Πριν τρία χρόνια έπαιξα έναν μονόλογο και ήταν από κάτω μόνο τρεις άνθρωποι».

«Το θέατρο είναι ένας χώρος παθών, στεναχωριέμαι με όλα αυτά που έγιναν και που επικεντρώνονται μόνο σε αυτό το χώρο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης στεναχωρήθηκε γιατί είπα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη πως η μόνη ερώτηση που μου έκανε όταν συναντηθήκαμε ήταν αν είμαι Εβραίος. Για τρία χρόνια δεν μου ξαναμίλησε», πρόσθεσε επίσης ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις