Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις, έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα

Άρης Λεμπεσόπουλος: Έκανα εκπτώσεις, έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Τον δημοφιλή ηθοποιό συνάντησε την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός και η κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση «Μανδραγόρας».

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος γύρισε πίσω στον χρόνο και τη σειρά “Αίθουσα του θρόνου” ενώ μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή.

«Μετά την “Αίθουσα του θρόνου” δεν είχα δουλειά. Ποτέ δε χτύπησα πόρτα για δουλειά ούτε θα χτυπήσω. Άκουγα το ρήμα “πουλάει”,  ποτέ δεν το κατάλαβα.

Κάποτε με φώναξαν να κάνω μια διαφήμιση και μου είπαν “Καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να το πουλήσετε;”. Τους απάντησα όχι και έφυγα»

«Αγαπώ την τηλεόραση από το 1997 που έπαιξα στην “Αίθουσα του θρόνου”. Ακόμη και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο άνθρωποι που έβλεπαν τη σειρά και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη χαρά. Έχω ωραίες αναμνήσεις από την “Αίθουσα του θρόνου”.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης δε σου άφηνε περιθώρια να τον πλησιάσεις, άφηνε πάντα μια απόσταση. Ο Νίκος Ρίζος ήταν γυναικάς, όταν ερχόταν εξαφανίζονταν οι γυναίκες» περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Έκανα εκπτώσεις γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα. Είμαι αυθεντικός Άρης, έχω τη μαχητικότητα. Έπρεπε να επιβιώσω σε αυτό το επάγγελμα και να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε ακόμα ο γνωστός πρωταγωνιστής στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

«Είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλει κάποιος», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με το χαρακτήρα του.

Media Τελευταίες ειδήσεις