Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρης Λεμπεσόπουλος: Φορούσα ένα ωραίο άσπρο ρούχο στην Επίδαυρο και ερχόταν κατά πάνω μου ένα φίδι

Άρης Λεμπεσόπουλος: Φορούσα ένα ωραίο άσπρο ρούχο στην Επίδαυρο και ερχόταν κατά πάνω μου ένα φίδι

“Είχα φοβερό θυμό με τον εαυτό μου και με αυτό που κάνω” εξομολογήθηκε ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον το πρωί της Τρίτης (10.10.2023). Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό που έτυχε στην Επίδαυρο όταν ένα φίδι εμφανίστηκε στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε ο ίδιος και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

«Είχα φοβερό θυμό με τον εαυτό μου και με αυτό που κάνω. Σκεφτόμουν δευτερόλεπτα πριν βγω ότι φορούσα ένα ωραίο άσπρο ρούχο στην Επίδαυρο και ερχόταν κατά πάνω μου ένα φίδι», είπε αρχικά ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

«Βγαίνω στη σκηνή, είχα μία και μοναδική σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Κατά το μισό της σκηνής ακούω ένα βουητό από τα δεξιά του υπέροχου αυτού θεάτρου με τις χιλιάδες κόσμου και λέω μέσα μου: “φαντάσου πόσο κακός είμαι που ο κόσμος διαμαρτύρεται”», περιγράφει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Άρχισα να επιταχύνω τα λόγια μου για να φύγω γρηγορότερα και για να είναι μία ανακούφιση για το κοινό. Βγαίνω έξω και μαθαίνω ότι ένα φίδι είχε βγει από εκείνη την πλευρά», καταλήγει στην αφήγησή του ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

 

«Είπα: “σκέψου πως ο θυμός μπορεί να δημιουργήσει αυτό το πράγμα”. Τρόμαξε ο κόσμος, από τότε δεν ξαναπήγα εκεί», είπε κλείνοντας ο Άρης Λεμπεσόπουλος στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις