Σάββατο, 24 Φεβ.
16oC Αθήνα

Άρης Σοϊλέδης κατά Σπύρου Μαρτίκα: Πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, χτυπάς μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της

Άρης Σοϊλέδης κατά Σπύρου Μαρτίκα: Πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, χτυπάς μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor» έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε στον Σπύρο Μαρτίκα για το καυστικό σχόλιο που έκανε για τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά και την εμφάνισή της στο Survivor.

«Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα.

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του τις δυσκολίες του Survivor.

Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις να χτυπήσεις μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα.

Αλλά η Παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους για να ξανασυζητηθείς», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης, υπερασπιζόμενος τη σύντροφό του.

Media Τελευταίες ειδήσεις