Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρης Σοϊλέδης: Όποιος αναφερθεί ξανά στην Μαρία Αντωνά με ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου

Άρης Σοϊλέδης: Όποιος αναφερθεί ξανά στην Μαρία Αντωνά με ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου

“Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι” είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης φιλοξενήθηκε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και τοποθετήκε μεταξύ άλλων για τον πόλεμο που δέχθηκε στο Survivor για τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά και τα κακεντρεχή σχόλια που υπήρξαν. 

«Θεωρώ ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο και λοιπά και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου κι επειδή κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί.

Τελείωσε αυτό, τα αφήνω όλα πίσω, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι.

Αλλά θα πω κάτι κι είναι πολύ σημαντικό. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε.

Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στην σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Εκείνη κράτησε την καλύτερη στάση και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας για τον άνθρωπό του και για τη σχέση του» πρόσθεσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις