Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άση Μπήλιου: «Παραμένω στο Star και την επόμενη σεζόν»

Άση Μπήλιου: «Παραμένω στο Star και την επόμενη σεζόν»

Σαφής στα σενάρια μεταγραφολογίας είναι η Άση Μπήλιου σε δημοσίευση της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η αστρολόγος Άση Μπήλιου να δώσει οριστικό τέλος τα σενάρια που έχουν ακουστεί γνωστοποιώντας πως παραμένει στο Star και την επόμενη σεζόν.

«Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το «κουσούρι» να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο youtube αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #νοτ για τις τηλεοπτικές μεταγραφές να σας πω ότι εγώ παραμένω @starchanneltv και για την επόμενη σεζόν που το #starssystem πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του. Ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά.

Ευχαριστώ @happysizes γι’αυτή την υπέροχη σατέν τουνίκ που με έντυσε στο πρώτο βίντεο στο youtube με τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού. Ευχαριστώ και το team που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο ωραία @mmarkantonatou @manos_aslanis @ntotsikasnassos @ezindrou Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AsiBiliou (@asibiliou)

 

Κάπως έτσι, μπήκε τέλος στα σενάρια…

Media Τελευταίες ειδήσεις