Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χρήστο Δάντη

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (12.07.2022), η Ασημίνα Χατζηανδρέου και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Η πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για την συνολική εμπειρία της στο παιχνίδι.

Σχετικά με τον αν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε πως: «Εγώ προσπαθούσα να είμαι όπως ήμουν και έξω και να παίρνω θέση μόνο σε πράγματα που θέλω εγώ. Μπήκα με μία αβεβαιότητα στο Survivor και στην αρχή είχα πει με τον Χρήστο να μην το δημοσιοποιούσαμε όλο αυτό. Όταν όμως άρχισα να πιέζομαι στο παιχνίδι και να χάνουμε απανωτά, ήμουν σε άθλια κατάσταση οπότε χρειαζόμουν ένα μήνυμα από τον Χρήστο».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη σχέση της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε: «Ο Χρήστος πιστεύω πως πέρασε χειρότερα από εμένα γιατί ήταν έξω και εκείνος έβλεπα τα πάντα, όλα τα αρνητικά σχόλια. Κάποια στιγμή ειπώθηκαν και κακίες από τους συμπαίκτες μου για τη σχέση μου. Έλεγαν ότι παραμένω στο παιχνίδι λόγω της σχέσης μου. Χαίρομαι που δεν κέρδισα το Survivor, γιατί θα έλεγαν ότι το έπαθλο ανήκει στον Χρήστο Δάντη».

«Γενικά έχω επιλέξει να ζω το παρόν. Πιστεύω ότι τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας στεναχώρησαν περισσότερο τον Χρήστο γιατί εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα έπαθα ένα σοκ, αλλά δεν με απασχολεί. Θα μπορούσα να είμαι και με έναν μικρότερο άντρα και να μην ήταν ευχαριστημένος ή εγώ να μην είμαι ευχαριστημένη. Μπορεί με άλλον να μην μπορούσε να περάσω από την πόρτα», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Media Τελευταίες ειδήσεις