Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αθηνά Ευμορφιάδη: Πέρασα καρκίνο δύο φορές, το ανέφερα στο Survivor αλλά δεν το έπαιξαν ποτέ

Αθηνά Ευμορφιάδη: Πέρασα καρκίνο δύο φορές, το ανέφερα στο Survivor αλλά δεν το έπαιξαν ποτέ

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τον Βαλάντη αλλά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν το πρωί της Τετάρτης η Αθηνά Ευμορφιάδη, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, αλλά και όσα έγιναν μπροστά στις κάμερες, αλλά δεν είδαμε ποτέ.

Με αφορμή την κουβέντα για τη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Αθηνά Ευμορφιάδη εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει δύο φορές καρκίνο.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, είχε μιλήσει στο παιχνίδι για την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά αυτά που είπε δεν προβλήθηκαν ποτέ.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου.

Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

«Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό», ανέφερε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

«Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι», είπε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Όταν την ρώησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για ποιον λόγο δεν είδαμε ποτέ τη δική της εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο, η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο, και ανέφερε: «Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί».

Media Τελευταίες ειδήσεις