Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου: Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία

Αθηνά Οικονομάκου: Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία

Από καρδιάς μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου για όλα στην Φαίη Σκορδά…

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στην Φαίη Σκορδά, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό Μας με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο.

Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη ηθοποιός εξήγησε τις φοβίες που είχε επάνω στην σκηνή με αποτέλεσμα να απέχει τα τελευταία χρόνια.

«Είχα πολλά χρόνια να κάνω θέατρο για προσωπικούς μου λόγους κι ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα γιατί είχα φοβία και σκηνική ανασφάλεια μεγάλη. Νομίζω ότι συμβαίνει σε πολλούς. Έφτασα σε ένα σημείο να πω ότι δεν αντέχω να ταλαιπωρούμαι ψυχικά.

Παθαίνω άγχος ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Δεν έχω πάθει καθαρά κρίση πανικού να καταλάβει κανείς κάτι. Τελικά εγώ είχα μια τέτοια ταραχή κι ένα τεράστιο άγχος, που εγώ ένιωθα ότι διαλύομαι ψυχικά» παραδέχθηκε η όμορφη ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

«Έφτασα σε σημείο που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ κι είπα δεν θέλω. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τα πρώτα χρόνια έλεγα ότι δεν θα κάνω θέατρο κι είχα κουραστεί για αυτό που ένιωθα. Μετά ήρθαν τα παιδιά, είχα και τις τηλεοπτικές παραγωγές που βολευόμουν.

Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ, αν θα κάνω θέατρο. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη να ακολουθήσω τον δρόμο της τηλεόρασης.

Αντιμετώπισα αυτό το τέρας που με τρόμαζε κι είπα ότι έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου και μπορώ να το διαχειριστώ» πρόσθεσε, επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου στη Φαίη Σκορδά.

Media Τελευταίες ειδήσεις