Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτή είναι η δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ με ταινίες και σειρές

Αυτή είναι η δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ με ταινίες και σειρές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΡΤ: Αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της η Υβριδική ΕΡΤ. Στο «μενού» εκπομπές από το πλούσιο αρχείο της. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΕΡΤflix.

Η νέα εποχή της ΕΡΤ είναι εδώ. Δεκάδες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και εκπομπές από το πραγματικά πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ, με το πάτημα ενός κουμπιού, εντελώς δωρεάν στην τηλεόρασή σας.

Τη νέα πλατφόρμα και τις δυνατότητες που δίνει στους τηλεθεατές γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, γράφοντας πως «θα μπορούσε να λέγεται και ERTFLIX, αλλά το νέο όνομα δεν έχει ακόμη αποφασισθεί».

Η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 βραβευμένες ξενόγλωσσες ταινίες, 12 ξένες τηλεοπτικές σειρές, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 σειρές παιδικού προγράμματος, αλλά και όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας που μεταδίδεται κάθε πρωί στην ΕΡΤ2.

Το κινηματογραφικό πανόραμα της ΕΡΤ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το «Θαύμα» με την Τζούλια Ρόμπερτς, το «Κάθε στιγμή μετράει» με την Τζούλιαν Μουρ, την «Επικίνδυνη οικογένεια» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ, το «Πατέρας και κόρη» με τον Ράσελ Κρόου, την «Γκρέις του Μονακό» με τη Νικόλ Κίντμαν, το «Πρόγραμμα» με τον Ντάστιν Χόφμαν, την «Αλήθεια» με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Κέιτ Μπλάνσετ, τα «Μικρά αθώα ψέμματα» με τη Μαριόν Κοτιγιάρ, το «Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» με τους Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς, την «Ιστορία αγάπης και σκότους» με τη Νάταλι Πόρτμαν κ.ά.

Η ΕΡΤ προσφέρει επίσης στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή όλα τα επεισόδια των ξένων σειρών που μεταδίδονται από τα κανάλια της, όπως το «Fargo», το «Mr Selfridge», το «War & Peace», το «The Good Fight», το «Tin Star», το «Ballers» κ.ά.

Δείτε στην ειδική σελίδα της ΕΡΤ πως θα ενεργοποιήσετε το ΕΡΤ hybrid.

Την ανανεωμένη πλατφόρμα της Υβριδικής ΕΡΤ παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημειώνοντας ότι ήταν μία από τις πρωτοβουλίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Πέτσας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι στην Υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ ο τηλεθεατής μπορεί να βρεθεί σε ένα νέο περιβάλλον, το οποίο σχεδίασαν οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πλατφόρμες του Netflix, της Amazon, ή της Apple. Αυτή τη στιγμή, η ΕΡΤ προσφέρει εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος και βέβαια όλα τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας που μεταδίδονται κάθε πρωί από την ΕΡΤ2.

Μαζί με αυτά, θα βρει 20 ιστορικές εκπομπές-αφιερώματα σε ισάριθμους σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Γιώργος Σεφέρης, η Μαρία Κάλλας, η Ελένη Βλάχου, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Μανόλης Αναγνωστάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης. Και όλα αυτά, εντελώς δωρεάν στον χρόνο που θα επιλέξει κάθε τηλεθεατής.

«Την πρωτοβουλία αυτή την αγκαλιάζουν οι Έλληνες: σε λιγότερο από 48 ώρες έχουν μπει στα σχετικά βίντεο για την ενεργοποίηση της υβριδικής υπηρεσίας περισσότεροι από 200.000 πολίτες», είπε ο κ. Πέτσας.

Media Τελευταίες ειδήσεις