Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή η νύχτα μένει – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι

Αυτή η νύχτα μένει – επόμενο επεισόδιο: Ο Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής  

Στο «Όνειρο», φορώντας ένα φόρεμα της Νίκης, η Μυρτώ προσπαθεί να δείξει πως όλα είναι καλά. Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μην φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο.

Ο Στέλιος χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα, που αρχίζει να βγαίνει από το λήθαργο της.

Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι. Η Φωτεινή φεύγει από το σπίτι και κανείς δεν ξέρει αν πραγματικά είπε την αλήθεια για τον προορισμό της.

Η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη, ενώ ο Χρήστος τα χάνει. Η Μυρτώ, μεταμορφωμένη σε «βασίλισσα της βραδιάς», βυθίζεται στην παράνοια, το «πλήρωμα» του «Ονείρου» με πρωτοστάτη τον Πόντικα προσπαθεί να τη σώσει και τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφο του.

Ο Χρήστος θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο.

«Αυτή η νύχτα μένει», κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις