Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αυτή η νύχτα μένει: Μέσα από δυο τηλεταινίες ζούμε την ιστορία από την αρχή

Αυτή η νύχτα μένει: Μέσα από δυο τηλεταινίες ζούμε την ιστορία από την αρχή

Απόψε και αύριο στις 23:00 το «Αυτή η νύχτα μένει», επιστρέφει στις οθόνες μας. Όσα ζήσαμε τους τελευταίους μήνες στο Αγρίνιο του ‘84 ζωντανεύουν και πάλι στις οθόνες μας.

Εκεί, γνωρίσαμε τον Χρήστο και τον Στρατή. Δύο δυνατούς, βαθιά πληγωμένους άντρες που η αγάπη τους για την ίδια γυναίκα, τους έχει κάνει εχθρούς. Η Μαρίνα, που πάντα αγαπούσε τον Στρατή, αποφασίζει να παντρευτεί τον Χρήστο.

Δημιουργούν μια όμορφη οικογένεια με δύο κόρες που υπεραγαπούν, μέχρι τη στιγμή που η Μαρίνα ξαναβρίσκεται με τον Στρατή και αποφασίζουν να ζήσουν ό,τι απαρνούνταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια.

Η Μαρίνα φθάνει μέχρι το φόνο λίγο πριν χάσει και τη δική της ζωή. Ο Χρήστος μετά το θάνατό της μαθαίνει ότι αγαπούσε πάντα έναν άλλον άντρα και πάνω στον τάφο της ορκίζεται εκδίκηση. Η σύγκρουση των δύο αντρών είναι σφοδρή και συμπαρασύρει τα πάντα γύρω τους.

Μυστικά που για χρόνια ήταν κρυμμένα αρχίζουν να αποκαλύπτονται και τα ψέματα δεν μπορούν πια να σταθούν πουθενά. Ο έρωτας, όμως, πάντα βρίσκει μια χαραμάδα για να δώσει φως.

Ο Στρατής συναντά τη νεοφερμένη Ζέτα, και παρά τα πολλά εμπόδια δεν μπορούν να αγνοήσουν τα αισθήματά τους. Η Ζέτα φθάνει στο Αγρίνιο μαζί με τη Νίτσα κυνηγημένες και οι δυο από την ίδια τη ζωή, αναζητώντας ένα μέρος να νιώσουν ασφάλεια. Η Νίτσα έχει περάσει μια δύσκολη ζωή και δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους μέχρι που στο δρόμο της έρχεται ο Γιώργης, ο αδελφός του Χρήστου. Ανοιχτόκαρδος και καλοσυνάτος διεκδικεί τη Νίτσα από την πρώτη στιγμή που την αντικρίζει.

Η οικογένεια του Στρατή είναι το «Όνειρο» και οι άνθρωποί του. Η Διαμάντω, ο πιο κοντινός του άνθρωπος έχει τη δική της πονεμένη ιστορία και ένα παιδί που μεγαλώνει μόνη. Η Νίκη καλόκαρδη και περήφανη αγαπά τη νύχτα αλλά και τον Στρατή μόνο που εκείνος δε νιώθει το ίδιο. Η Μυρτώ το κορίτσι που πουλά λουλούδια, ο Πόντικας, η ψυχή του μαγαζιού, ο Πέρης, ο Φώτης, ο Μάικ, ο Σήφης στηρίζουν ο ένας τον άλλον σαν πραγματική οικογένεια.

Τώρα, ήρθε η ώρα να ξανανταμώσουμε τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε και άλλαξαν τις νύχτες μας.

«Αυτή η νύχτα μένει» σε δύο τηλεταινίες, απόψε και αύριο στις 23:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις