Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτή η νύχτα μένει: Χρήστος, Βάσω ξεπερνούν τους δισταγμούς τους, Νίτσα, Ζέτα ετοιμάζουν βαλίτσες

Αυτή η νύχτα μένει: Χρήστος, Βάσω ξεπερνούν τους δισταγμούς τους,  Νίτσα, Ζέτα ετοιμάζουν βαλίτσες

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, απόψε (26.01.2023). 

Στο σημερινό επεισόδιο του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει», συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της θα παγώσει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή.

Στο τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. Η Αγλαΐα μένει άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου ενώ ο Στέλιος περί άλλα τυρβάζει.

Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή. Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας θα κυνηγήσει το Μίλτο που τα έχει χαμένα.

Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας, υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος αφήνει στην άκρη το πρόβλημα του και εξαγριωμένος επιχειρεί να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.

«Αυτή η νύχτα μένει», κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40 στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις