Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτή θα είναι η «Modern Family» αλά ελληνικά!

Αυτή θα είναι η «Modern Family» αλά ελληνικά!

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν γυρίσματα με στόχο μέσα στον Μάρτιο η σειρά να κάνει πρεμιέρα. Ο λόγος για την ελληνική εκδοχή της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «Modern Family» που θα βγάλει στον αέρα το MEGA.

Μετά από επαφές με διάφορους ηθοποιούς τα στελέχη της Μεσογείων κατέληξαν σε συμφωνία με τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν.

Έτσι, όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα είναι ο «πάτερ φαμίλιας», ενώ τη σέξι γυναίκα του θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση. Την κόρη του θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα που θα είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κόκλα, ενώ το γιο του Καφετζόπουλου θα ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μακαλιάς και το σύντροφό του ο Γιώργος Τζαβάρας.

Σύμφωνα με το σενάριο της αμερικάνικης σειράς παρακολουθούμε τη ζωή τριών οικογενειών. Η πρώτη οικογένεια είναι αυτή του Τζέι Πρίτσετ (στην αμερικάνικη σειρά τον ήρωα υποδύεται ο Ed O’ Neill, γνωστός από τη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», ρόλο που στην ελληνική σειρά θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Καφετζόπουλος), έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά με την κατά πολύ νεότερη σύζυγό του, τη σέξι Γκλόρια (που στην πρωτότυπη σειρά υποδύεται η Sofía Vergara και στην ελληνική θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση) που κατάγεται από την Κολομβία και έχει ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο.

Η δεύτερη οικογένεια είναι της κόρης του Τζέι, της Κλερ (που θα υποδυθεί η Ζέτα Δούκα) που είναι νοικοκυρά και παντρεμένη με τον Φιλ (που θα υποδυθεί ο Κώστας Κόκλας), έναν πολύ… κουλ κτηματομεσίτη και έχουν τρία παιδιά. Η τρίτη οικογένεια είναι ο γιος του Τζέι, ο Μίτσελ, (ρόλο που θα παίξει ο Δημήτρης Μακαλιάς), ο οποίος συζεί με το σύντροφό του, τον Κάμερον (που θα υποδυθεί ο Γιώργος Τζαβάρας) και έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, τη Λίλη, που κατάγεται από το Βιετνάμ.

Αυτοί λοιπόν είναι οι χαρακτήρες της αμερικάνικης σειράς που όμως, θα μεταφερθούν σε ελληνικά δεδομένα από τον Αποστόλη Τσαούσογλου, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και οι υπόλοιποι ρόλοι, αυτοί των παιδιών, αλλά και των ηθοποιών που θα συμμετέχουν σε επεισόδια ως guest. Να δούμε αν η ελληνική διασκευή σταθεί αντάξια της αμερικάνικης πρωτότυπης σειράς που είναι από τις πιο καλές κωμικές σειρές που προβάλλονται τα τελευταία χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοφιλής αμερικανική σειρά μεταφέρεται στα ελληνικά!

Μεγάλοι νικητές των βραβείων EMMY οι …Modern Family!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε