Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για τους διασήμους και την υποψηφιότητα Μπο και Κώστα Κοκκινάκη για αποχώρηση, οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό στίβο με πάθος για να διεκδικήσουν τη νίκη στο νέο αγώνισμα πριν την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη.

Διάσημοι και μαχητές μπαίνουν με πάθος για τη νίκη και στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, θέλοντας να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Ο αγωνιστικός στίβος δεν απαιτεί ταχύτητα ή δύναμη αλλά κυρίως ισορροπία και ευστοχία. Παρουσιάζει μικρές διαφορές από το αντίστοιχο αγώνισμα που παίχτηκε στο τουρκικό Survivor, αλλά τα περισσότερα εμπόδια στον αγωνιστικό στίβο είναι τα ίδια.

Οι παίκτες κρατούν ένα κοντάρι με μία ανθρώπινη φιγούρα που φέρει τα χρώματα των δύο ομάδων και με αυτό πρέπει να περνούν από δοκούς ισορροπίας και να το περνάνε με προσεκτικές κινήσεις από έναν λαβύρινθο που βρίσκεται πάνω τους ενώ περπατούν σε μία από τις δοκούς. Δείτε το αντίστοιχο αγώνισμα στο τουρκικό Survivor που παρουσιάζει μικρές διαφορές με το αγώνισμα που θα προβληθεί σήμερα στο ελληνικό Survivor.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμα ξεπεράσει τις όποιες αψιμαχίες μετά από τη νίκη που έκλεψαν οι μαχητές μέσα από τα χέρια των διασήμων με ένσταση για “κλεψιά” από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Γίνονται ωστόσο κάποιες πρώτες προσπάθειες ανακωχής και συμφιλίωσης, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να προσεγγίζει παίκτες των μαχητών όπως η Σάρα Εσκενάζυ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους οποίους και κάνει περισσότερη παρέα στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ SURVIVOR

Η ήττα όμως στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας φαίνεται να έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην ομάδα των διασήμων, με τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά την ομαδική ψηφοφορία και την επιλογή του Γιώργου Χρανιώτη που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Κοκκινάκης, Μπο από τους διασήμους και Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ θέλουν να παραμείνουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Survivor: “Φοβηθήκαμε με τον Ντάνο… μου φαίνεται λίγο επιθετικός”

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε