Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: “Φοβηθήκαμε με τον Ντάνο… μου φαίνεται λίγο επιθετικός”

Survivor: “Φοβηθήκαμε με τον Ντάνο… μου φαίνεται λίγο επιθετικός”

Όλα όσα σχολιάστηκαν σήμερα στο Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο… επιθετικός Αγγελόπουλος και ο… ύπουλος Κοκκινάκης.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη, ήταν το μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Οι δυο τους σχολίασαν τις κινήσεις των παικτών που έχουν παραμείνει.

Φανατικός του Survivor αποδείχθηκε ο Στέλιος Νιάκαρης ο οποίος δε δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη. Το μοντέλο ενώπιον της Ελισάβετ, σχολίασε ότι ο Ντάνος έχει γίνει επιθετικός και υπερβολικός ενώ ο… μάγειρας του παιχνιδιού, “βγάζει τη μάσκα” που τόσο καιρό φορούσε και αποκαλύπτεται η στρατηγική του.

«Φοβηθήκαμε… με τον Ντάνο. Τώρα τελευταία μου φαίνεται λίγο επιθετικός. Δεν είναι μόνο αυτό που είδαμε τώρα, είναι πάντα λίγο “αναμμένος”. Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ή άδικο. Εμένα μου άρεσε περισσότερο στην αρχή ο Ντάνος. Ασχολείται με πράγματα τα οποία δεν ασχολιόταν πριν. Είναι υπερβολικός… “Μην ξαναπάς από ‘κει”, σιγά, για ποιο λόγο; Άμα γίνεται μια προσπάθεια να ξανασμίξουν, αυτός γιατί να το κόψει αυτό το πράγμα και να είναι απόλυτος και να κόβει όλη την ομάδα; Άμα δεν θέλει αυτός, μην πάει πουθενά», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Νιάκαρης.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Και συνέχισε να σχολιάζει τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη: «Ο Γιάννης θεώρησε σωστό να μην παίξει και είμαι μαζί του σε αυτό, είναι δικαίωμά του. Είναι μια επιλογή. Ο Κοκκινάκης είναι αυτός που κοροϊδεύει, αυτός είναι που κάνει στρατηγική. Για δύο μήνες στην αρχή ήταν ανέκφραστος, ήταν τίποτα, απλά μαγείρευε και δεν μίλαγε καθόλου και τώρα ξαφνικά… Κρύβει στρατηγική ο Κώστας, αυτά που λέει, αυτό αποδεικνύουν».

Δείτε όλα όσα είπε για τον Αγγελόπουλο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε