Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Backstage από το «Αλβανικό έπος» του Λαζόπουλου

Backstage από το «Αλβανικό έπος» του Λαζόπουλου

Μπορεί να έχουμε πει το τσαντίρι… τσαντιράκι, αφού ο Λάκης Λαζόπουλος δεν τραβά συχνά την κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του, αλλά τουλάχιστον κάθε Τετάρτη δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από το «Δια ταύτα».

Έτσι κι απόψε λοιπόν θα προβληθεί το τέταρτο επεισόδιο της σειράς που φέρει τη σφραγίδα του Λαζόπουλου και τον οποίο βλέπουμε κιόλας σε ρόλους που έχουμε αγαπήσει μέσα από τους «Μήτσους» του. Το σημερινό επεισόδιο έχει τον τίτλο «Το αλβανικό έπος» και πάσα ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να μην είναι τόσο… συμπτωματική.

Όπως θα δούμε ο χώρος του δικαστικού μεγάρου γεμίζει από κοντοκουρεμένους και μαυροντυμένους νεαρούς, μέλη εθνικιστικής οργάνωσης.

Αιτία, σύμφωνα με το σενάριο που έχουν γράψει ο Νίκος Σταθόπουλος και η Βίκυ Κουκούτση είναι ότι συνελήφθη ένα μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης μετά από καυγά με μια μεσόκοπη Αλβανίδα, για το ποιο μέρος έχει καλύτερη παραλία: οι Άγιοι Θεόδωροι ή οι Άγιοι Σαράντα! Είναι όμως, μια απλή συμπλοκή ή κρύβεται από πίσω σχέδιο εξάρθρωσης της οργάνωσης; Τι ρόλο παίζει στην υπόθεση ένας  αναρχοαυτόνομος, κουφός ηχολήπτης, τατουαζάς; Και τέλος, θα απαντηθεί το ερώτημα που βασανίζει τον πρόεδρο για το ποιος είναι ο Μουσταφά;
Το γύρισμα έγινε πριν από αρκετό καιρό και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από το backstage ο Λάκης επέβλεπε ώστε όλα να γίνουν όπως έπρεπε!

Όπως σε κάθε επεισόδιο της σειράς ο Κώστας Κόκλας θα είναι ο πρόεδρος που θα πει το «Δια ταύτα» του δικαστηρίου.

Λίγο πριν το γύρισμα ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Κόκλας κάνουν μία τελευταία πρόβα.

Ο Λάκης δίνει οδηγίες στα «μέλη της οργάνωσης».

Όπως κάθε βδομάδα και σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο στο ρόλο του αστυνόμου να προσπαθεί να διαλευκάνει το… έγκλημα!

Στο «Αλβανικό έπος» του «Δια ταύτα», πρωταγωνιστούν επίσης οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου και Τάσος Παλαντζίδης, ενώ στο ρόλο του «τατουατζή» θα δούμε τον Νικόλα Μακρή.

Απόψε, στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Δια ταύτα» που φέρει την υπογραφή του Λάκη Λαζόπουλου και που μπορεί οι… ομοιότητες να μην είναι συμπτωματικές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε