Κυριακή, 3 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δάκρυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν υπήρχε μακαρόνι να φάμε

Δάκρυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Δεν υπήρχε μακαρόνι να φάμε

“Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα” εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο υποδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Παρασκευής (01.12.2023), στην “Οδό Ζαρίφη 2” όπου και ο παρουσιαστής μίλησε για το πόσο απολαμβάνει τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha!

«Εγώ θα πάω στο τώρα, γιατί πιστεύω ότι και το τώρα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο. Περνάς ωραία εκεί πέρα;» αναρωτήθηκε αρχικά η παρουσιάστρια για να ξεσπάσει με μιας ο καλεσμένος της σε γέλια. «Καταπληκτικό ήταν αυτό που ρώτησες. Περνάω πάρα πολύ καλά».

«Αφού ξυπνάω το πρωί και λέω: τι ώρα είναι; Όχι ρε γαμώτο, σε μιάμιση ώρα θα είμαι εκεί» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Αν δεν περνούσα κάπου ωραία, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω, το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη, γιατί δεν έχω κανέναν πόρο. Και δεν μπορώ να έχω κανένα πόρο, παρά μόνο όσα επιτρέπονται να βάλω σε μια τράπεζα, γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει.

Και το κάνω γι’ αυτό. Αν είχα στοιχειώδη χρήματα, δεν θα το έκανα. Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη, αλλά η ανάγκη δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου.

Αν νιώσω ότι με καταπιέζουν, ότι δεν με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα ανοίξω την πόρτα και θα φύγω» πρόσθεσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τα δάκρυα για την οικονομική καταστροφή

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν μίλησε για την οικονομική του καταστροφή αλλά και τη στήριξη από την σύντροφό του. «Είπα πως θα το πιω το πικρό ποτήρι τούτο, το ήπια, καταστράφηκε η ζωή μου, έμεινα άπολις, έμεινα μη έχων που την κεφαλήν κλίναι. Δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου.

Και όταν η αρρώστια του αδελφού μου, πηγαίνοντας στα εξωτερικά και τα υπόλοιπα, δεν του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ γιατί δεν είχα την δυνατότητα. Τα μουσικά μου τα κατακρατούσαν, τα τάδε μου τα κατακρατούσαν, σε δουλειά δεν μπορούσα να βρεθώ, γιατί δεν είχα δελτίο παροχής και να ‘ναι καλά η Ελένη η οποία έκανε τις πιο σκληρές δουλειές! Άστο.

Άστο! Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα, σε αυτούς τους κερατάδες που νομίζουν ότι εμείς ρίχνουμε την μπάλα έξω για καθυστέρηση, δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω! Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά. Χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες και μην πω τι…

Δεν θέλω ούτε καν να το προσωποποιήσω. Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονο μου. Ελένη μου, συγγνώμη! Και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Ξέρεις πως την αντιμετωπίζουν;

Πρέπει δηλαδή να προτάξω το στήθος μου, όταν η ίδια προτάσσει αυτή τη γενναιότητα και με υπερασπίζεται κάνοντας νυχθημερόν δουλειά… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 00.00 με 06.00.

Για να φάμε ένα μακαρόνι! Γιατί δεν υπήρχε μακαρόνι, δεν υπήρχε ηλεκτρικό, δεν υπήρχε νερό! 

  

Και γω θα πουλήσω αυτόν τον άνθρωπο;» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις