Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Δεν έχω λόγια» γιατί… δεν έχουν πρόγραμμα!

«Δεν έχω λόγια» γιατί… δεν έχουν πρόγραμμα!

Απογοητευμένοι… αλλά εγκλωβισμένοι. Αν και πίστευαν ότι η εκπομπή «Δεν έχω λόγια» με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη θα κατάφερνε να συγκεντρώσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA, εντούτοις το παιχνίδι είναι… πολύ βαρετό για καθημερινή βάση και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης συνεχίζει να διαγράφει χαμηλές πτήσεις και να πηγαίνει… όλο και χαμηλότερα.

Ότι ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο είναι εμφανές, αλλά η καθημερινή παρουσία ενός τέτοιου τηλεπαιχνιδιού είναι επίσης εμφανές ότι δεν μπορεί να κερδίσει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών. Παρ’ όλα αυτά στο κανάλι της Μεσογείων δεν έχουν τι να βάλουν στη θέση του και έτσι αναγκαστικά συνεχίζουν να γυρίζουν επεισόδια… και να τα προβάλλουν, έστω και αν γνωρίζουν ότι εκείνη την ώρα στη συχνότητά τους συντονίζονται όλο και λιγότεροι τηλεθεατές.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα στελέχη του σταθμού είπαν ότι η εκπομπή πρέπει να ρίξει τίτλους τέλους πριν πέσει στα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, αλλά… δεν είχαν λόγια για να απαντήσουν όταν άλλα στελέχη τους ρώτησαν τι να βάλουν στη θέση της. Πάντως φαίνεται ότι στο παρασκήνιο γίνονται επαφές με εταιρεία ώστε το MEGA να αγοράσει δικαιώματα τούρκικης σειράς με σκοπό να την προβάλλει εκείνη την ώρα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η εκπομπή «Δεν έχω λόγια» να μην αποσυρθεί εντελώς από το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά να μην προβάλλεται καθημερινά. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα καταφέρουν –και αν καταφέρουν- στο MEGA να βγάλουν το επόμενο διάστημα της σεζόν στον αέρα γιατί αν λόγω έλλειψης χρημάτων «στραβώσουν» οι συμφωνίες που ευελπιστούν να κλείσουν τότε όχι μόνο δεν θα έχουν λόγια… αλλά ούτε και πρόγραμμα και μπορεί εν μέσω σεζόν να δούμε ακόμα και το «Ρετιρέ» στο prime time…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε