Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δεν πήγε στη Βουλή αλλά πάει… τηλεόραση!

Δεν πήγε στη Βουλή αλλά πάει… τηλεόραση!

Ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές διεκδικώντας τις ψήφους των πολιτών για να πάρει μία θέση στη Βουλή.

Τελικά όμως, δεν τα κατάφερε και έτσι επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια που μπορεί να μην είναι στα έδρανα του Κοινοβουλίου αλλά θα είναι στον καναπέ μίας καινούργιας καθημερινής εκπομπής.
 

 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια συμφώνησε να αναλάβει μία καινούργια εκπομπή με γυναικεία θεματολογία που θα μεταδίδεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του EPSILON. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit τα στελέχη του σταθμού θέλουν να βγάλουν τον Μάρτιο μία εκπομπή που θα απευθύνεται στις γυναίκες και στην παρουσίασή της θα είναι μόνο γυναίκες. Εκτός λοιπόν από τη Νόνη Δούνια με τα στελέχη του EPSILON έδωσε τα χέρια και η Έλενα Παπαβασιλείου.
 

 
Στόχος των στελεχών του σταθμού είναι την παρουσίαση της εκπομπής να αναλάβει μία γυναικο-παρέα με τέσσερα πρόσωπα. Εκτός λοιπόν από τη Νόνη Δούνια και την Έλενα Παπαβασιλείου έχουν κάνει επαφές και με άλλες γυναίκες, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ποιες θα είναι οι άλλες δύο που θα είναι στην ομάδα της παρουσίασης. Επειδή όμως δεν θέλουν να… μειώσουν τον αριθμό των παρουσιαστριών αφού θέλουν να βγάλουν στον αέρα το «Καρέ της ντάμας», συνεχίζουν τις επαφές έως ότου βρεθούν τα άλλα δύο μέλη της γυναικο-παρέας που θα προσπαθήσει να κρατά συντροφιά καθημερινά στις τέσσερις το μεσημέρι με γυναικεία θέματα στις τηλεθεάτριες, αλλά και στους άνδρες που θέλουν να μάθουν τι λένε οι γυναίκες όταν είναι μεταξύ τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε